RAPID ÎNVINGE FC ARGEȘ, 2-0, PE ARENA NAȚIONALĂ

decembrie 11, 2021

Rapid a reușit să învingă FC Argeș, cu 2-0 (2-0), în etapa a 19-a din Liga 1, într-un joc disputat pe Arena Națională.

Cu suporterii reveniți alături, după mai bine de o lună în care stadioanele au fost închise, Rapid a făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză, când a și înscris cele două goluri.

Fără cinci jucători importanți, Carnat, Alami, Hlistei, Ioniță și Grigore, toți accidentați, Rapid a început în forță.

În minutul 9, Săpunaru a trimis o diagonală lungă pentru Junior Morais, brazilianul a pătruns în careu, a scos mingea până la Albert Stahl, iar mijlocașul nostru a driblat doi adversari și a înscris cu un șut sub bară.

Trei minute mai târziu, Alex Albu a recuperat o minge la mijlocul terenului, a pătruns central și a șutat de la marginea careului, pe jos, fără șanse pentru portarul Greab.

Rapid a reușit să închidă foarte bine jocul, fără să le ofere vreo șansă adversarilor, care au pus în pericol doar foarte rar poarta lui Horațiu Moldovan, portarul rapidist fiind la post.

Băieții lui Mihai Iosif au obținut trei puncte extrem de importante, în perspectiva jocului de miercuri, tot de pe Arena Națională, contra lui FCSB.

Rapid ocupă, cel puțin până la meciurile de sâmbătă, poziția a patra, cu 31 de puncte.

RAPID

H. Moldovan – Belu, Săpunaru (cpt.), Dandea, Morais – Crepulja, Albu – Sefer (85 Pănoiu), R. Moise (66 Goge), Stahl (51 R. Ilie) – Bnou Marzouk (66 Ad. Bălan). Antrenor: Mihai Iosif.

Rezerve neutilizate: Drăghia – Florică, C. Ignat, C. Popescu, Al. Despa. 

FC ARGEȘ

Greab – C. Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici – D. Meza Colli, Raynov (46 J. Said) – Ișfan, I. Șerban (76 A. Palic), Ruan (46 D. Viana) – K. Fatai (46 J. Arias). Antrenor: Andrei Prepeliță.

Rezerve neutilizate: F. Croitoru – N. Mușat, Honciu, Boldor, Moisie

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top