RAPID ÎNVINGE LA SCOR POPEȘTIUL

martie 10, 2019

După prima înfrângere din campionat de la renașterea Rapidului, 1-3 cu Progresul, Rapid a avut parte de o nouă premieră, debutul pe stadionul din Regie în calitate de gazdă.

Pe un stadion cosmetizat din greu, la care s-a muncit enorm în ultimele săptămâni, Rapid și-a așteptat suporterii într-o atmosferă frumoasă, însorită, cu tabela actualizată, cu tribunele primitoare, dar și cu un mesaj sugestiv deasupra Tribunei Oficiale, „Aici e Giulești”, semn că spiritul stadionului nostru legendar ne va călăuzi până la revenirea pe noul Giulești, în 2020.

Până atunci vom avea o nouă casă, iar debutul în ea a fost cu dreptul, Rapid reușind să treacă de un adversar dificil, SC Popești-Leordeni, ocupanta locului 4.

După doar două minute, Rapid a scuturat pentru prima dată noile plase din Regie, atunci când Adrian Neacșu a profitat de respingerea greșită a portarului advers, după o lovitură liberă executată de Sefer, și a deschis scorul.

Oaspeții, cu fostul mijlocaș al Rapidului Alex Burlacu printre titulari, nu au acuzat șocul și au fost tot mai periculoși, iar în minutul 34 au reușit să egaleze, la o fază prelungită de atac, finalizată de Ionuț Drăgan.

În repriza secundă, cu sprijinul a aproximativ 4.500 de suporteri, Rapid a pus tot mai multă presiune pe adversar, iar în minutul 78, Alin Cârstocea a înscris cu un șut perfect din afara careului, moment în care rapidiștii au reușit să dezlănțuie.

Finalul ne-a aparținut, Hlistei reușind o pasă de gol pentru Robinho, în minutul 89, dar și un gol, în primul minut de prelungire, astfel încât Rapid s-a impus, cu emoții, dar meritat, cu 4-1, în fața unui adversar dificil.

În urma acestei victorii, Rapid se menține pe prima poziție a clasamentului, la trei puncte în fața lui CS Afumați și la patru peste Unirea Slobozia, urmând să stea în etapa următoare, când ar fi trebuit să întâlnească Delta Tulcea, echipă retrasă la finalul turului.

RAPID

Drăghia – Voicu (80′ Băjan), Neacșu, B. Manole, Demici (46′ Vlada) – Cârstocea, Jorza (65′ Babaua) – Goge (46′ A. Grigore), Sefer, Hlistei – Robinho.

VIDEO – REZUMATUL PARTIDEI

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top