RAPID ÎNVINGE PROGRESUL, ÎN PRIMUL MECI AMICAL

iunie 19, 2021

Rapid a câștigat primul joc amical al verii, 4-1 (2-0), împotriva formației de Liga 3 Progresul Spartac București.

Pe terenul doi de la Centrul FRF Buftea, Rapid a început jocul în formula de bază din sezonul trecut, iar prima repriză a fost una dominată clar de băieții lui Mihai Iosif, golurile lui Adrian Bălan (’25) și Antonio Sefer (’40), stabilind rezultatul primei reprize, 2-0.

În partea secundă, Miță le-a oferit șansa tinerilor de la formația a doua de a juca, dar și noilor achiziții, Alin Demici, revenit de la Slatina, și Alex Albu, cel care a intrat la jumătatea reprizei.

Progresul a redus din diferență în minutul 62, prin Lixandru, însă finalul le-a aparținut băieților noștri.

În minutul 84, Ștefan Pănoiu a fost faultat în careu, iar Alexandru Albu a executat lovitura de pedeapsă, însă portarul oaspeților a parat. Un minut mai târziu, Alexandru Gheorghe, puștiul de 18 ani, a marcat cu un șut de la din afara careului.

La următoarea fază, Progresul a primit și ea un penalty, executat peste poartă de un jucător al oaspeților, iar în ultimul minut al timpului regulamentar, Alex Gheorghe i-a pasat ideal lui Alexandru Despa, cel care a marcat și el la debutul pentru echipa mare.

Astfel, Rapid învinge cu 4-1, urmând ca luni să plece în primul cantonament al verii, la Poiana Brașov. Următorul joc amical este programat pentru data de 26 iunie, contra Viitorului Constanța, urmând ca pe 28 iunie lotul giuleștean să meargă în Turcia pentru cel de-al doilea cantonament.

Startul noului sezon de Liga 1 este programat în jurul datei de 17 iulie.

RAPID

H. Moldovan (46′ Drăghia) – Goge (46′ Demici), Dandea (cpt) (46′ Nastos), Ignat (46′ Stănici), Finica (46′ Florică) – R. Costin (46′ Pănoiu), B. Barbu (46′ Al. Gheorghe) –  Sefer (46′ Ghineț), R. Ilie (46′ A. Dumitrescu, 68′ Albu), Hlistei (46′ Al. Despa) – Ad. Bălan (46′ An. Ioniță, 80′ A. Dumitrescu). 

PROGRESUL

Ciontoș – S. Matei, Alexandrescu, Șandru – Vlad, Pacionel, Purice, Lixandru – Ohaci – E. Constantin, Ed. Radu. Au mai intrat: M. Andrei, Costea, M. Dumitru, Tudorache, Lupescu, Matache.

Declarația lui Mihai Iosif, la finalul partidei

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top