RAPID ÎNVINGE SAARBRUCKEN, CU 2-0

ianuarie 27, 2020

Rapid și-a început seria meciurilor amicale din Antalya, cu o victorie în fața lui FC Saarbrucken, echipă calificată în optimile Cupei Germaniei.

Daniel Pancu nu s-a putut baza în acest meci pe Alin Cârstocea, Antonio Sefer, Facundo Mallo, toți cei trei cu probleme de sănătate, iar căpitanul Ionuț Voicu a fost incert până în ultima clipă, în timp ce nou-venitul Paul Copaci s-a antrenat separat pe toată durata partidei.

Prima repriză a fost destul de echilibrată, cu un plus ofensiv pentru formația germană, însă Virgil Drăghia a intervenit providențial în două ocazii.

În minutul 22, Robert Băjan a faultat din postura de ultim apărător, iar arbitrul partidei l-a eliminat, forțându-l pe Ionuț Voicu să intre în locul său, după vreo zece minute în care Rapid a jucat fără un jucător, cât timp căpitanul nostru s-a încălzit pe margine.

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, iar la pauză antrenorul nostru a schimbat în totalitate echipa, cu o singură excepție, atacantul Valentin Alexandru, acesta având să fie protagonistul startului de repriză secundă.

Mai întâi, în primul minut de la reluare, i-a pasat decisiv lui Saifeddine Alami, fostul său coleg de la Călărași, iar marocanul a deschis scorul cu un șut precis, din interiorul careului.

Un singur minut mai târziu, același Valentin Alexandru a profitat de ocazia unui fundaș advers și l-a învins din nou pe portarul german, dublând avantajul Rapidului.

A urmat o repriză controlată de Rapid, care a mai ratat câteva șanse bune de gol, în timp ce Alex Tătaru a șomat în poartă, iar partida s-a încheiat cu victoria giuleștenilor, cu 2-0, chiar dacă ultimele zece minute au fost jucate în zece, după o nouă eliminare, a lui Jorza, de această dată fără a mai fi înlocuit.

Daniel Pancu a folosit echipa:

Drăghia (46′ Tătaru) – Băjan (30′ Voicu), Iacob (46′ Manole), Ignat (46′ Bonnin), Finica (46′ Goge) – Lazăr (46′ Piriz), Djuric (46′ Jorza) – Dulca (46′ Pănoiu), Drăghiceanu (46′ Alami), Crețu (46′ Hlistei) – V. Alexandru (57′ Labeau).

În următorul meci amical, Rapid va întâlni formația de Liga 3 din România, FC Universitatea Craiova, pe 30 ianuarie.

Golurile Rapidului:

Interviu cu Daniel Pancu:

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top