RAPID ÎNVINGE UTA, ÎNTR-UN MECI RESTANT

noiembrie 20, 2019

Rapid a obținut o victorie extrem de importantă, într-0 restanță din etapa a X-a a ligii secunde, 2-0, cu UTA Arad, liderul clasamentului.

După două succesuri categorice, 5-1, la Mioveni, și 4-0, cu Pandurii, Rapid a confirmat forma excelentă print-un joc solid, rezultatul putând fi mult mai mare.

Brighton Labeau a fost personajul principal al startului de partidă, francezul ratând două ocazii foarte mari, în primele cinci minute.

Fostul jucător al arădenilor Cătălin Hlistei a trecut și el pe lângă deschiderea scorului, însă în minutul 22, după o fază superbă realizată de mijlocașii centrali Djuric și Jorza, austriacul a finalizat cu un șut plasat, aducând Rapidul în avantaj.

După numai șase minute, Sefer a zburdat pe partea dreaptă, a reușit o centrare perfectă, iar Hlistei a pus capul pentru 2-0 și pentru cel de-al optulea gol al sezonului.

Oaspeții reacționează, însă șutul de la distanță al fostului rapidist Alex Ioniță I trece mult pe lângă poartă.

În minutul 40, după ce a ratat o nouă șansă bună de a marca, Cătălin Hlistei a părăsit terenul, accidentat, locul său fiind luat de Matias Roskopf.

Ultima ocazie a reprizei a fost ratată de către Labeau, cel care a șutut cu exteriorul din partea careului, iar Rapid a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, după un joc consistent, arădenii apropiindu-se rar de poarta lui Tătaru.

Francezul a fost extrem de activ și în startul reprizei secunde, acesta ratând o nouă ocazie, imediat după reluare, dar scorul a rămas neschimbat până la final, jocul scăzând în intensitate în partea a doua, iar Rapid a obținut trei puncte de aur, ce o apropie la un singur punct de liderul UTA.

În etapa a 19-a, Rapid va sta, deoarece ar fi trebuit să joace cu Daco-Getica, echipă retrasă, însă miercurea viitoare, pe 27 noiembrie, va disputa o altă restanță, la Călărași, cu Dunărea.

RAPID

Tătaru – I. Voicu (cpt.), A. Iacob, Mallo, Goge – Djuric (84′ Drăghiceanu), R. Lazăr, Jorza – Sefer (75′ Pănoiu), Labeau, Hlistei (40′ Roskopf ).

Antrenor: Daniel Pancu

Rezerve neutilizate: Achiriloaei – Băjan, Catrici, Piriz

UTA

Fl. Iacob – A. Rus (12′ O. Ursu), Fl. Ilie, Melinte (cpt.), Tomozei – R. Moise (59′ Lorenzi), Hrezdac – Miculescu, A. Ioniţă I (67′ C. Rus),Bustea – Buhăcianu.

Antrenor: Laszlo Balint

Rezerve neutilizate: Bolboaşă – Dam. Isac, Oroian, Deta

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top