RAPID JOACĂ ÎMPOTRIVA UNEI COLONII RAPIDISTE

octombrie 23, 2018

Rapid a început în vara lui 2017 lungul drum spre revenirea în fruntea fotbalului românesc, luându-o de jos, din cel de-al patrulea eșalon.

Dacă în sezonul trecut, băieții noștri au jucat numai în București, pe arene ce nu visau să primească vreodată un club atât de mare ca Rapidul, în liga a treia giuleștenii fac parte din seria de Sud-Est, unde pe lângă deplasări la Tulcea, Slobozia, Medgidia sau în județul Ilfov, vor fi nevoiți să joace și în orașe mici, mai puțin cunoscute, cu nume amuzante.

După meciul de pomină de la Făurei, disputat într-o atmosferă ostilă, contra echipei fraților Nicoliță, dar câștigat cu 3-1, Rapid se va deplasa vineri la Borcea, o comună din județul Călărași cu aproximativ 7.000 de locuitori.

Agricola Borcea este surpriza seriei, călărășenii ocupând locul 5, cu cinci victorii și trei înfrângeri. Două dintre cele trei meciuri pierdute au fost înregistrate chiar pe teren propriu, 0-4, cu Popești-Leordeni, în prima etapă, și 1-2, cu Oltenița, în urmă cu trei zile. În celelalte partide de acasă Borcea a învins FCSB 2, cu 5-3, și CS Făurei, cu 1-0.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Agricolei, în acest sezon, este Andrei Moise, jucător ce a făcut pregătirea de vară chiar cu Rapid, jucând în amicalul cu FC Argeș. Moise este cel de-al doilea marcator al echipei, cu patru goluri reușite, cu unul mai puțin decât Zainea.

La Agricola s-a format o mică colonie rapidistă, pe lângă Moise alți trei foști jucători ai Rapidului îmbracă tricoul galben-albastru, Daniel Burcea, cel care a marcat trei goluri în sezonul trecut pentru giuleșteni, Cosmin Cristil, fundașul dreapta ce a bifat șase apariții la Rapid, tot în liga a patra, dar și Adrian Grigore, fundașul poreclit Găină, cel care a făcut parte din lotul rapidist în sezonul 2013/2014.

Stadionul din comuna Borcea, pe care se va juca meciul de vineri, de la ora 15:00, are o capacitate de 1.000 de locuri, iar tribuna rezervată oaspeților are 280 de locuri, intrarea fiind liberă.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top