RAPID – KAIRAT 2 4-0

februarie 10, 2019

Rapid a obținut cea de-a cincea victorie din această iarnă în jocurile amicale, reușind să învingă clar, cu 4-0, echipa secundă a vicecampioanei Kazahstanului, Kairat Almatî.

Daniel Pancu a împărțit lotul în două, oferindu-le ocazia jucătorilor de a juca 90 de minute, cei care nu au evoluat azi urmând a juca în partida de mâine, cu o echipă din liga a V-a din Germania, meciul cu bulgarii de la Haber fiind anulat.

Singura absență din lot a fost cea a lui Ionuț Voicu, cel care va fi nevoit să ia o pauză de 2-3 săptămâni, din cauza unei contuzii la coapsa dreaptă, astfel că sunt șanse mari să nu poată evolua în prima partidă oficială.

Pe o vreme frumoasă, cu soare puternic, Rapid a început jocul foarte bine, cu o ocazie bună a lui Matulevicius, în minutul 2. Peste nouă minute, Drăghiceanu a reușit golul meciului, printr-un șut plasat fix în vinclu, după o minge plecată de la Oanea și o cursă a lui Goge pe partea stângă.

Tinerii kazahi nu au reușit să reziste ritmului impus de Rapid, chiar dacă au avut o șansă bună de a egala, însă finalul reprizei a mai adus două goluri în poarta adversarilor noștri, prin Drăghiceanu și Jorza, în minutele 40 și 45, ambele din pasele aceluiași Goge.

În repriza secundă, Rapid a punctat repede, în minutul 51, când Hlistei s-a aflat la serviciu, iar Drăghiceanu și-a desăvârșit opera cu un hat-trick de moral.

Până la final, băieții lui Daniel Pancu și-au mai creat câteva șanse bune de a marca, însă rezultatul nu s-a mai modificat, iar în ultima jumătate de oră au intrat patru tineri sub 20 de ani, Voican, Trip, Nițu și Babaua.

„Un antrenament bun, pentru că jucătorii trebuiau să înceapă să joace 90 de minute, se apropie începutul campionatului, trebuie să le dau tuturor șanse, depinde doar de ei. Mâine vor fi alții care vor juca 90 de minute, vor avea mai mult spațiu și copiii. Este important să nu se accidenteze nimeni și să înțeleagă cât mai repede, cei noi, cerințele mele”, a spus Daniel Pancu pentru fcrapid.ro

Rapid a jucat în formula Drăghia (69′ Voican) – Băjan, Catrici, Iacob (63′ Babaua), Oanea – Cârstocea, Jorza – Hlistei, Drăghiceanu (63′ Trip), Goge – Matulevicius (81′ Ad. Nițu).

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top