RAPID L-A ACHIZIȚIONAT PE ALBION RRAHMANI

august 7, 2023

Rapid și-a întărit atacul cu Albion Rrahmani, golgheterul din sezonul trecut al primei ligi din Kosovo.

În vârstă de 22 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului. Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe.

Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici”, a declarat Rrahmani pentru fcrapid.ro.

Albion a marcat 21 de goluri în campionat, în 35 de meciuri, pentru campioana FK Ballkani. De asemenea, kosovarul a punctat de 7 ori și a dat trei pase de gol, în ediția trecută a UEFA Conference League, acolo unde Ballkani a jucat în faza grupelor, reușind și un gol în Cupa din Kosovo.

În actualul sezon al cupelor europene, Rrahmani a jucat patru meciuri, două în Champions League și două în Conference League, reușind să marcheze de două ori și să ofere trei pase decisive.

Venit în 2021 la Ballkani, de la FK Malisheva, Albion are în palmares două titluri de campion și o Supercupă a statului Kosovo.

Noul atacant al Rapidului a fost în lotul naționalei Kosovo în partidele cu Belarus și România, din preliminariile Euro 2024.

Golgheterul Kosovo îl va avea concurent pe post pe Marko Dugandzic, câștigătorul titlului de golgheter din Superliga României.

Clubul nostru a demarat procedurile necesare obținerii actelor pentru ca jucătorul din Kosovo să poată evolua, acesta urmând să debuteze cât mai repede posibil.

Rrahmani este cel de-al nouălea jucător transferat în această vară de Rapid, după Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Cătălin Cîrjan și Claudiu Micovschi.

 

CARTE DE VIZITĂ
  • Nume: Albion Rrahmani
  • Data nașterii: 31.08.2000 (Podujevë)
  • Poziție: Atacant
  • Înălțime: 1,88 m
CARIERĂ
  • 2023/24: FK Ballkani (KOS) 4/2
  • 2022/23: FK Ballkani (KOS) 49/29 
  • 2021/22: FK Malisheva (KOS) 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top