RAPID L-A TRANSFERAT PE BRIGHTON LABEAU

iulie 8, 2019

Rapid a realizat astăzi cel de-al optulea transfer al verii, reușind transferul atacantului francez Brighton Labeau, în vârstă de 23 de ani.

Crescut la juniorii lui AS Monaco, cu care a evoluat în 2014 în Youth League, Labeau s-a transferat în 2017 în prima ligă franceză, la Amiens, bifând două jocuri în Ligue 1, contra lui Angers, dar și pe Parc-des-Princes, împotriva lui PSG.

În returul sezonului 2017/2018, Labeau a fost împrumutat la Creteil, iar în sezonul trecut a fost din nou împrumutat de către Amiens, la Villefranche, în Liga 3 franceză, unde a marcat de cinci ori în 24 de meciuri, împotriva unor echipe cu tradiție, ca Le Mans, Tours sau Laval.

Tot în sezonul trecut, Labeau a ajuns cu Villefranche în optimile Cupei Franței, unde a fost eliminată de PSG, în prelungiri, Brighton Labeau jucând 51 de minute în acea partidă.

Născut chiar pe 1 ianuarie 1996, Labeau are o viteză foarte bună, poate juca în partea stângă sau dreaptă a atacului, dar și ca vârf.

„Sunt fericit că am venit aici, domnul Manea mi-a spus numai lucruri frumoase despre Rapid, am urmărit câteva clipuri cu suporterii rapidiști și am rămas impresionat. Va fi o mare plăcere să joc în fața lor și sunt sigur că vom promova în prima ligă”, a spus Labeau pentru fcrapid.ro

Astfel, Labeau se alătură altor șapte jucători ce au semnat pentru Rapid în această vară: Tudoran, Roskopf, Mallo, Lazăr, Dodoi, Dulca și Jorza.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top