RAPID OBȚINE O NOUĂ VICTORIE, 2-1 CU CS MIOVENI

iulie 2, 2021

Giuleștenii și-au continuat seria meciurilor amicale din cantonamentul montan împotriva unui adversar deja tradițional, CS Mioveni.

Băieții lui Mihai Iosif s-au impus cu 2-1 (1-1), la finalul unui joc în care ploaia și-a făcut simțită prezența pe toată durata lui.

Scorul a fost deschis de tânărul Enrichi Finica, revenit după ce a dat examenul de Bacalaureat, cu un șut superb, de la peste 25 de metri, în minutul 20.

Două minute mai târziu, argeșenii au egalat, prin italianul Davide Massaro, cu un șut din interiorul careului.

Victoria a fost adusă de Cătălin Hlistei, în minutul 81, acesta finalizând un contraatac al Rapidului.

La Rapid a debutat Nicolae Carnat, jucător venit în urmă cu două zile, de la CFR Cluj, acesta evoluând pe toată durata părții secunde. De asemenea, în repriza a doua a intrat și Saifeddine Alami, revenit după împrumutul la Dunărea Călărași.

Pentru giuleșteni urmează un nou meci de verificare cu o formație de Liga 1, cu Gaz Metan Mediaș, marți, de la ora 18:00.

RAPID

H. Moldovan (46 Drăghia) – Goge (46 Demici), Nastos (46 Albu), Ignat, Finica (46 Florică) – R. Costin (46 Barbu), A. Bogdan (46 Crepulja) – Lamy (46 Al. Despa, 65 Al. Gheorghe), Pănoiu (46 Jaziri, 65 Alami), R. Ilie (46 Carnat) – Ad. Bălan (46 Hlistei). Antrenor: Mihai Iosif

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top