RAPID OBȚINE O NOUĂ VICTORIE, 4-1 CU ULMU

ianuarie 30, 2021

Nicolae Grigore a continuat seria meciurilor amicale, obținând o nouă victorie, cea de-a patra din tot atâtea posibile, 4-1 (1-1), cu Mostiștea Ulmu, ocupanta locului secund în seria a III-a din Liga 3.

Spre deosebire de jocurile trecute, când le-a oferit tuturor jucătorilor câte 45 de minute, Grig a folosit un prim unsprezece timp de 60 de minute, urmând ca în partidele următoare să le ofere celorlalți componenți ai lotului mai multe minute.

Fără o parte dintre jucători cu accidentări sau menajați, printre care Drăghia, Sefer, Drăghiceanu, Catrici, Benzar sau Costin, Rapid a început jocul în forță și a deschis scorul după numai cinci minute, atunci când Adi Bălan a finalizat o acțiune personală cu un șut la colțul lung.

Călărășenii nu au pus în pericol poarta giuleșteană decât în rare ocazii, însă au reușit egalarea în urma unui penalty făcut de Goge și transformat de Chirică Șaron, în minutul 26.

Chiar și după golul egalizator, jocul a mers într-un singur sens, către poarta lui Meilă, în prima parte, sau spre a lui Iulian Răduță, în repriza a doua, acesta fiind chiar fratele fostului atacant al Rapidului, Lucian Răduță.

Deși ar fi trebuit să evolueze timp de o oră, Adi Bălan a părăsit terenul la trei minute de la reluare, cu o durere la coapsă, fiind înlocuit de către Alex Ioniță.

Golurile desprinderii au venit în partea secundă. Mai întâi, în minutul 56, pasa lui Bogdan Barbu a fost fructificată de Octavian Ursu, cel care adusese victoria în partida cu U Cluj, în urmă cu trei zile.

În minutul 73, Alex Ioniță a marcat pentru prima dată de la revenire, acesta executând excelent o lovitură liberă de la 20 metri, obținută după un fault asupra lui Ștefan Pănoiu.

Mijlocașul de 18 ani a și închis tabela, cu o finalizare ușoară, din fața porții goale, după o pasă de pe stânga a golgheterului echipei, Cătălin Hlistei.

Astfel, Rapid ajunge la patru victorii din patru meciuri amicale, având un golaveraj de 11-2, urmând ca săptămâna viitoare să joace alte două partide de verificare, pe care le vom anunța ulterior.

RAPID

H. Moldovan (46 Devenish-Meares) – Voicu (60 Leasă), Ignat, Nastos (60 Dandea), Finica (60 Florică) – Barbu (60 Lazăr), Jorza – Ursu (60 Ernest), R. Ilie (60 Pănoiu), Goge (60 Hlistei) – Ad. Bălan (48 Al. Ioniță). Antrenor: Nicolae Grigore. 

MOSTIȘTEA ULMU

Meilă – Al. Gheorghe, Acasandrei, Leafu, V. Andrei – Chirică, Tăbăcariu, C. Roșu, Milea, A. Mihai – C. Ionică. Au mai jucat: I. Răduță, M. Dinu, E. Dogaru, V. Niculae, C. Mihai, S. Radu, I. Ilie, D. Stoian, Lixandru. Antrenor: Vlad Ștef.

VIDEO / REZUMATUL PARTIDEI

FOTO

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top