RAPID OBȚINE TREI PUNCTE MARI LA SLOBOZIA

noiembrie 18, 2018

Rapid mergea la Slobozia cu gândul de a-și apăra prima poziție în seria a II-a din Liga 3, chiar dacă echipa gazdă era extrem de solidă, fiind considerată de mulți drept principala contracandidată la promovare.

Cu un punct în plus față de ialomițeni, Daniel Pancu a mers la Slobozia cu un singur plan în minte, cel de a nu pleca fără cele trei puncte, astfel încât a început cu un sistem de joc ofensiv, cu trei atacanți, Goge și Burlacu ajutându-l din laterale pe „vârful” Marian Vlada, în timp ce la mijloc a revenit Alex Duriță.

Meciul a început cu un moment emoționant, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, Lorena, fiind invitată să dea simbolic lovitura de start a partidei, în aplauzele întregului stadion, în tribunele căruia au luat loc și doi foști jucători ai Rapidului, Dan Alexa și Cristi Dulca.

Fără căpitanul Voicu, suspendat, înlocuit de Adi Grigore, și fără Jurj, Lădaru sau Ilie, accidentați, dar cu Iacob, titular, și Matu, rezervă, reveniți după o perioadă cu probleme, Rapid a început jocul în forță, având câteva ocazii bune, prin Goge și Vlada, cei care s-au luptat din greu cu fundașii Sloboziei.

Prima repriză a fost echilibrată, cu un ușor plus de partea Rapidului, însă tabela de lângă Peluza Sud, unde au luat loc 500 de rapidiști extrem de inimoși și călduroși, în ciuda unui ger năprasnic, a rămas nemodificată.

Pancone a mers „all-in” pe cartea atacului, aruncându-l în teren pe brazilianul Robinho, în locul lui Duriță, iar rezultatul s-a văzut zece minute mai târziu.

Alin Cârstocea a recuperat o minge la mijlocul terenului, i-a pasat excelent lui Robi, iar acesta i-a luat fața unui adversar și a înscris în poarta ialomițenilor, golul ce avea să aducă cele trei puncte Rapidului.

Victoria le-a aparținut giuleștenilor și datorită unei intervenții superbe a portarului Virgil Drăghia, cel a respins în corner un șut din apropierea porții, iar Rapid s-a distanțat la trei puncte de ocupanta locului secund, CS Afumați.

Peste o săptămână, pe 24 noiembrie, băieții lui Daniel Pancu, Mihai Iosif și Nicolae Grigore își iau rămas bun de la actualul stadion Giulești într-o întâlnire cu ACS Înainte Modelu, de la ora 17:30.

VIDEO – Meciul integral, pe canalul de YouTube al Rapidului 

Tabela Unirea Slobozia – RAPID 0-1

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top