RAPID PĂRĂSEȘTE CUPA ROMÂNIEI! 0-1, CU POLI IAȘI

septembrie 27, 2019

Rapid a părăsit Cupa României, cu fruntea sus, după un joc bun făcut în fața unei formații de Liga 1, Politehnica Iași.

Nevoită să dispute acest joc la Buzău, Rapid a jucat extrem de curajos, jucând de la egal la egal cu ocupanta locului 5 din prima divizie, chiar dacă Daniel Pancu a trimis în teren mai mulți jucători ce au evoluat mai puțin în acest start de campionat.

Fără Voicu, Sefer, Hlistei, Drăghiceanu sau Roskopf, Pancone a trebuit să schimbe în ultimul moment, când Rareș Lazăr a fost înlocuit de Amir Jorza, din cauza unor probleme medicale.

Rapid a început bine, având o mare ocazie prin Labeau, care a primit o pasă bună de la Manole, însă nu a reușit să-l învingă pe portarul Târnovanu, din poziție de unu la unu.

Atacantul francez s-a accidentat din nou la gleznă și a fost nevoit să iasă de pe teren, în locul său intrând Cătălin Oanea, ceea ce l-a împins pe Alexandru Dulca în postura de vârf.

În minutul 36, Geani Crețu a trecut și el pe lângă deschiderea scorului, însă bara s-a opus la șutul său de la marginea careului.

Dulca a fost și el foarte aproape de gol, dar șutul său, din poziție bună, l-a lovit în spate pe un fundaș ieșean, chiar dacă portarul advers era bătut.

În minutul 64, s-a petrecut faza ce avea să influențeze calificarea, atunci când dominicanul Tano Bonnin, l-a faultat în careu pe Andrei Cristea și a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, fiind eliminat.

Același Cristea a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă, acesta rămânând până la final singurul gol al partidei, în ciuda a două ocazii ieșene, scoase excelent de către Drăghia.

Din păcate, drumul Rapidului s-a oprit în șaisprezecimile Cupei României, după victorii cu Daco-Getica și Dunărea Călărași, însă acum se poate concentra 100% pe campionat, acolo unde este pe locul 5, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, UTA Arad.

RAPID

Drăghia (cpt.) – Bonnin, A. Iacob, B. Manole – Băjan (71 Dodoi), Djuric, Jorza, G. Crețu – A. Dulca (76 Pănoiu), Labeau (36 Oanea), Goge. Antrenor: Daniel Pancu.

POLI IAȘI

Târnovanu – Cabral, Diallo (74 Frăsinescu), Chelaru, Bădic – Ov. Mihalache (cpt.), Loshaj – Almada, Passaglia, Horșia (56 Popadiuc) – An. Cristea (81 Ad. Bălan). Antrenor: Mihai Teja.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top