RAPID, PE ORIUNDE ÎN LUME

aprilie 15, 2019

Faptul că Rapid este pe oriunde în lume nu mai este doar un nume de melodie, ci și o realitate. Mii de rapidiști plecați peste hotare nu și-au putut uita marea dragoste, clubul care le-a oferit atâtea bucurii, Rapid București.

Unul dintre rapidiștii plecați în Canada a vrut cu tot dinadinsul să facă ceva pentru copii, pentru viitorul fotbalului, ceva care să poarte amprenta clubului alb-vișiniu. Și a creat Rapid Québec. Un club care pe lângă faptul că poartă numele Rapid, are culorile alb și vișiniu, are trei jucători români în componență, unul dintre ei fiind chiar decarul formației, Dâmbu, iar în această perioadă participă la Mundialito 2019, un campionat mondial al echipelor de club, cu copii între 8 și 13 ani, ce se desfășoară în Spania.

Rapid Québec participă cu echipa copiilor născuți în 2007 și se află într-o grupă din care mai fac parte Schalke 04 (Germania), CF Vila-seca (Catalunya), Volta Redonda (Brazilia) și XR Soccer B (SUA). În prima partidă Rapid a învins formația XR Soccer B, cu 3-1.

Foto: facebook.com/rapidequebec

 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top