RAPID PIERDE DERBY-UL CU PETROLUL

noiembrie 7, 2020

Rapid a suferit cea de-a patra înfrângere consecutivă, 0-2 (0-1), cu Petrolul Ploiești, într-un meci disputat pe stadionul Ilie Oană.

Antrenați pentru al doilea joc de Mihai Iosif, rapidiștii au început bine, iar în minutul 3 puteau să deschidă scorul, dar golul lui Sefer, din lovitură liberă, a fost anulat, deoarece Adi Bălan s-a aflat pe traiectoria balonului.

Pe contraatac, în minutul 7, gazdele au deschis scorul prin Vasile Buhăescu, cel care a înscris din câțiva metri, după o pasă a lui Saim Tudor.

Rapid a avut șansa egalării în minutul 22, dar șutul lui Alex Dandea a fost scos cu greu de portarul bulgar Kitanov.

Până la pauză, doar șutul lui Sefer de la distanță a mai pus în pericol vreuna dintre cele două porți, dar goalkeeperul gazdelor a fost din nou la post.

De la cabine au ieșit doi jucători noi, Rareș Ilie, cel care l-a înlocuit pe Ștefan Pănoiu, și Marian Drăghiceanu, cel care l-a substituit pe Rareș Lazăr, mijlocașul central ce avea deja un cartonaș galben.

Chiar dacă Mihai Iosif a mutat ofensiv, introducându-l pe Benzar în locul fundașului Crișan, jocul din partea secundă nu a fost spectaculos, ocaziile fiind rare la cele două porți.

În minului doi de prelungire, gazdele au reușit să își dubleze avantajul, prin golul marcat de Botic, cel care a reluat din 10 metri în plasa din dreapta lui Drăghia.

La finalul unui joc de luptă, băieții noștri s-au recunoscut învinși de rivalii din Ploiești, continuând perioada foarte slabă, ce a dus Rapidul pe locul 12.

Pentru giuleșteni urmează două meciuri considerate pe teren propriu, cu Farul Constanța (pe 15 noiembrie) și cu Universitatea Cluj (pe 19 noiembrie), la Clinceni, respectiv Buftea.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt.), Dandea, R. Crișan (D. Benzar 84′), Finica – Jorza, R. Lazăr (Drăghiceanu 46′), Pănoiu (R. Ilie 46′) – Sefer, Ad. Bălan (A. Pop 68′), Hlistei. Antrenor: Mihai Iosif.

PETROLUL

Kitanov – A. Olaru (Răuță 88′), Meijers, Huja, Țicu – Salifu (Ekollo 78′) – M. Constantinescu (R. Enache 56′), Lax (Botic 88′), Roige (cpt.), Saim Tudor (Diarra 78′) – Buhăescu. Antrenor: Viorel Moldovan.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top