RAPID PIERDE DUELUL CU CSIKSZEREDA, 1-3

martie 6, 2021

Rapid a pierdut întâlnirea cu FK Csikszereda, disputată la Buftea, 1-3 (0-0), partidă ce a contat pentru etapa a XVIII-a a ligii secunde.

Pe un frig pătrunzător și o ninsoare măruntă, cele două echipe s-au anulat în prima repriză, când ocaziile mari au lipsit, pentru giuleșteni doar Sefer, cu un șut peste poartă, și Hlistei, cel care a reluat slab din centrul careului, au pus în pericol poarta ciucanilor. Aceștia au replicat prin șutul lui Bauza, din marginea careului, pe lângă vinclul porții lui Moldovan.

Tabela a fost modificată pentru prima dată în minutul 54, când după un corner, mingea a ajuns la argentinianul Juan Bauza, iar acesta l-a învins pe goalkeeperul nostru cu un șut puternic din 10 metri.

La următoarea fază, ciucanii scapă pe contraatac, iar căpitanul oaspeților, Attila Csuros, înscrie din centrul careului, pentru 2-0.

Băieții lui Nicolae Grigore au avut puterea să revină, în ciuda terenului înzăpezit, iar în minutul 65, Adrian Bălan a redus din diferență, în urma unui penalty primit după un henț făcut de Bor.

Rapid a avut o șansă uriașă de egalare în minutul 76, atunci când Palmeș a scos de pe linia porții șutul lui Pănoiu, iar Adi Bălan a nimerit doar bara din câțiva metri.

Cu patru minute înainte de final, oaspeții au închis tabela după un șut superb al lui Soufiane Jebari, din marginea careului, fără speranțe pentru Horațiu Moldovan.

Csikszereda s-a impus cu 3-1, într-un duel direct pentru calificarea în Play-off, ciucanii depășind Rapidul cu un punct, în timp ce giuleștenii au coborât pe locul 6.

Astfel, partida din etapa viitoare, de la Slobozia, devine decisivă pentru Rapid, având nevoie de victorie pentru a rămâne în calculele pentru Play-off.

RAPID 

H. Moldovan – I. Voicu (cpt.), Dandea, Zunic, Finica – R. Lazăr (46′ Al. Ioniță I), Jorza – Sefer, R. Ilie (46′ Pănoiu), Hlistei (46′ O. Ursu)- Ad. Bălan. Antrenor: Nicolae Grigore. 

CSIKSZEREDA

Rybansky  – Palmeș, Kelemen, Apro, Bor – Csuros (cpt.), Casiadi (78′ T. Suciu), Bara – Bauza (90′ Gergely), Meszaros (61′ Jebari), Schieb (78′ Pinter). Antrenor: Valentin Suciu. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top