RAPID PIERDE LA PLOIEȘTI

octombrie 4, 2022

Rapid a suferit o înfrângere în partida de la Ploiești, 1-2 (0-1), contra Chindiei Târgoviște, în etapa #12 din SuperLiga României!

Partida s-a jucat pe stadionul Ilie Oană, acolo unde peste 1000 de rapidiști i-au susținut pe băieții lui Adrian Mutu.

Giuleștenii au început fără Dragoș Grigore, suspendat, Alex Mățan, Mattias Kait și Jakub Vojtus, accidentați, însă cu Alex Ioniță și Cristi Săpunaru în primul unsprezece, reveniți după suspendări.

Gazdele au început mai bine jocul, iar în minutul 15, Daniel Popa i-a luat fața lui Paul Iacob și a deschis scorul.

Rapid nu a acuzat șocul și a egalat după numai patru minute, prin Alex Albu, după o lovitură de colț. Când târgoviștenii se pregăteau să reia jocul de la centrul terenului, arbitrul Rusandu a fost chemat la marginea terenului pentru a analiza golul. După un minut, acesta a luat o decizie incredibilă. A anulat un gol perfect valabil!

A urmat o repriză în care Rapid a dominat, în căutarea egalării, însă nu și-a creat ocazii mari de gol, în ciuda unei duble schimbări făcute de Adrian Mutu, încă din minutul 38. Papeau și Luckassen i-au înlocuit pe Ioniță și Costache.

Partea secundă a început în aceeași manieră, cu Rapid încercând să desfacă o apărare ermetică a gazdelor.

În ciuda cursului jocului, Chindia a dat lovitura în urma unei lovituri libere. Horațiu Moldovan a respins în lateral șutul lui Popa, iar Neguț a înscris din colțul careului de 6 metri. 2-0, din minutul 57!

Peste numai două minute, o altă lovitură liberă avea să aducă golul trei al partidei. Antonio Sefer a șutat în forță, de la circa 30 metri, Daniel Popa a deviat mingea, iar aceasta l-a păcălit pe Căbuz. 2-1 și Rapid reintra în joc!

Cristi Săpunaru, aruncat în avanposturi de către Adrian Mutu, putea înscrie golul egalizator, însă Căbuz a respins șutul căpitanului rapidist.

Până la finalul partidei, gazdele au continuat jocul defensiv, fragmentându-l prin dese trageri de timp, nesancționate de arbitrul Rusandu, iar Chindia a obținut o victorie mare, cu 2-1!

Rapid rămâne pe poziția secundă, la trei puncte în spatele Farului Constanța, urmând ca sâmbătă, de la ora 21:30, să primească vizita lui FC Botoșani, pe stadionul Giulești.

RAPID

H. Moldovan – Onea (59 F. Ștefan), Săpunaru (cpt.), P. Iacob, Morais – Al. Albu, Crepulja (70 Emmers) – Sefer (70 Pănoiu), Al. Ioniță (38 Luckassen), V. Costache (38 Papeau) – Dugandzic. Antrenor: Adrian Mutu.

Rezerve neutilizate: Drăghia – Ignat, Dussaut, A. Ciobanu

CHINDIA

Căbuz – T. Căpușă, Celea, Boldor, D. Dumitrașcu (46 E. Obiang Orozco) – Akhmatov, Vorobjovas (46 C. Dinu) – A. Șerban, Popadiuc (84 Passaglia), Neguț (90+2 Chamed) – D. Popa (77 Grubac). Antrenor: Anton Petrea. 

Rezerve neutilizate: D. Moldovan – Atanase, Cherchez, Ad. Ioniță

#ZiDeMeci – Full Time

Adrian Mutu, la conferința de presă de după meci

Rezumatul partidei Chindia – Rapid 2-1

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top