RAPID PIERDE LA SF. GHEORGHE PRIMUL MECI DIN PLAY-OFF

aprilie 11, 2023

Rapid a pierdut primul joc din Play-Off, 0-2 (0-1), la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, după un joc nereușit al giuleștenilor.

Suporterii rapidiști au asistat la meci doar 10 minute, aceștia fiind solidari cu cei aproximativ 150 de oameni nelăsați de gazde să intre în tribune, în ciuda faptului că au vrut să cumpere bilete.

Fără aportul unui element extrem de important în angrenajul Rapidului, galeria, băieții lui Adrian Mutu au făcut un joc slab.

Scorul a fost deschis de Alexandru Tudorie, în minutul 26, când atacantul gazdelor a profitat de o eroare a lui Horațiu Molodvan și i-a adus pe covăsneni în avantaj.

Cea mai mare ocazie a rapidiștilor a fost ratată în startul părții secunde, atunci când șutul lui Alex Ioniță, dintr-o poziție foarte bună, a fost scos de portarul Niczuly.

În minutul 86, Marius Ștefănescu, intrat pe durata reprizei a doua, a punctat pentru 2-0 și a stabilit scorul final.

Rapidiștii puteau înscrie golul de onoare în minutul trei de prelungire, atunci când căpitanul Cristian Săpunaru a trimis peste poartă o lovitură pedeapsă primită în urma unui henț în careu.

Giuleștenii rămân pe locul 5, la un singur punct în spatele Universității Craiova, cele două formații urmând a se întâlni duminică, în ziua de Paște, de la 21:00, pe „Ion Oblemenco”.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), D. Grigore, Morais – Kait (84′ Luckassen), Albu – Al. Ioniță (75′ Ongenda), Pănoiu (62′ Sefer), Emmers (62′ Papeau) – Dugandzic. Antrenor: Adrian Mutu.

Rezerve neutilizate: V. Drăghia – F. Ștefan, Ignat, Crepulja, Bamgboye.

SEPSI

Niczuly – Dimitrov, Ninaj, M. Bălașa, An. Dumitrescu – Aganovic, N. Păun (68′ M. Ștefănescu), J. Rodriguez (79′ E. Papa), C. Matei (79′ M. Rondon) – I. Gheorghe, Tudorie (62′ Safranko). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Rezerve neutilizate: Began – Achachbar, F. Junior, R. Ispas, M. Tamaș.

  • Arbitru de centru: Cătălin Popa
  • Cartonașe galbene: C. Matei (36), J. Rodriguez (69), M. Bălașa (90+3) / Dugandzic (18), D. Grigore (51), Sefer (85)

Reacțiile de la finalul meciului:

Rezumatul meciului Sepsi – Rapid (2-0)

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top