RAPID PIERDE NEMERITAT DOUĂ PUNCTE

aprilie 20, 2019

După o etapă în care a stat in campioant, dar a jucat un meci amical, Rapid s-a deplasat la Afumați pentru unul dintre cele mai dificile jocuri ale sezonului.

Cum de la startul campionatului Unirea Slobozia și CS Afumați au fost singurele echipe ce au ținut „trena” Rapidului, și în ultimele etape Progresul, partida din Ilfov avea să arate exact nivelul momentan al giuleștenilor și, în ciuda rezultatului, Rapid a practicat un joc foarte bun, dominând clar în marea majoritate a timpului.

Partida de la Afumați a început cu două șuturi „de control”, ale lui Drăghiceanu și Vlada, însă portarul advers a fost la post.

În minutul 10, gazdele au reușit să deschidă scorul împotriva cursului jocului, când Răzvan Avram, fostul jucător al lui Gaz Metan Mediaș, a marcat din lovitură liberă.

A urmat un moment de presiune al gazdelor, aceștia trecând pe lângă majorarea scorului la doar câteva minute de la gol, însă din acel moment jocul s-a desfășurat la o singură poartă.

Mai întâi, Alin Cârstocea nu a putut să-l învingă pe Obretin, mingea trecând puțin pe lângă, pentru ca apoi, Alex Iacob să fie aproape de egalare, însă balonul s-a plimbat prin fața porții goale, gazdele intrând la cabine cu avantaj minim.

Daniel Pancu a schimbat la pauză, aruncându-i în luptă pe Cătălin Hlistei și Robinho, în locul lui Lucian Goge și Matulevicius.

Ocaziile s-au înmulțit la poarta echipei din Afumați, însă golul egalizator a venit tocmai de la fundașul ilfovenilor Daniel Vârtej, cel care și-a băgat mingea în propria poartă, talonat de Vlada, după o centrare în fața porții a lui Hlistei.

În fața unui record de asistență pentru arena comunală din Afumați, peste 1000 de oameni, dintre care aproximativ 600 de rapidiști, Rapid a forțat, dar nu a izbutit golul victoriei, astfel că partida s-a încheiat nedecis, 1-1, în ciuda unui joc superior al giuleștenilor.

De acest egal a profitat Unirea Slobozia, echipă ce a învins la Medgidia, cu 3-2, printr-un gol marcat în prelungiri, și s-a apropiat la numai două puncte de Rapid, însă ialomițenii au un meci în plus.

În etapa viitoare, Rapid poate reface diferența de cinci puncte față de Slobozia, care va sta, în cazul foarte probabil al unei victorii împotriva Agricolei Borcea, formație învinsă de Rapid cu 7-0, în tur.

Drăghia – Voicu, B. Manole, A. Iacob, Demici – Drăghiceanu (62′ Sefer), Cârstocea, Jorza, Goge (46′ Hlistei) – Matulevicius (46′ Robinho), Vlada (90′ Pănoiu).

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top