RAPID PREMIUM

octombrie 17, 2019

După victoria din meciul cu Petrolul, Rapid punctează și la capitolul imagine, parafând un nou parteneriat de imagine, cu brand-ul german JOOP. (@JOOP)
Realizată prin CAPODOPERA România, colaborarea a devenit publică chiar cu ocazia partidei de miercuri, prilej cu care antrenorul Daniel Pancu a purtat ținută de prezentare oferită de JOOP.

Asocierea cu JOOP, marca germană din gama premium, confirmă nu doar vizibilitatea clubului, ci și reintrarea brand-ului istoric Rapid în categoria mărcilor premium romanești. Motiv de mândrie pentru club, cu atât mai mult cu cât JOOP este deja sponsorul oficial al naționalei Croației, și un nou prilej pentru a vă mulțumi voua, celor care ati facut acest lucru posibil.

Inaugurat de Daniel Pancu, parteneriatul cu JOOP va continua prin asigurarea ținutei de prezentare pentru staff-ul tehnic și administrativ, urmând ca lotul de jucători să beneficieze la rândul său de ținuta de prezentare, începând cu anul viitor.

JOOP, iți urăm bun venit în #FamiliaRapid, fiind convinși că un parteneriat lansat printr-o victorie în Primvs Derby nu poate fi altfel decât benefic ambelor parți.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top