RAPID PRINDE VITEZĂ | 7-0, LA MEDGIDIA

aprilie 11, 2019

Daniel Pancu a spus pe toată durata iernii că adevărata față a Rapidului se va vedea după o lună de la startul returului, iar rezultatele îi confirmă spusele.

După un start mai greu, cu singura înfrângere din sezon, Rapid a legat victorie după victorie, apogeul fiind atins în ultimele două meciuri, când a înscris 17 goluri.

Deplasarea de Medgidia era privită cu multă atenție, mai ales după ce gazdele au învins CS Afumați în urmă cu două etape, astfel încât băieții noștri au intrat montați pe terenul udat de o ploaie torențială, ce a căzut în primul sfert de oră.

Primul a „lovit” Alex Iacob, cel care a finalizat cu un șut puternic din centrul careului, după o lovitură de colț, la numai șapte minute de la startul partidei.

Lucurile au devenit clare trei minute mai târziu, când Matulevicius a marcat golul secund, iar în minutul 15 scorul era deja 3-0, după ce golgheterul Marian Vlada a înscris și el din centrul careului.

Până la pauză, Rapid a mai punctat de două ori, lituanianul Matulevicius făcându-și un cadou superb odată cu împlinirea a 30 de ani, în urmă cu două zile, reușind un hat-trick, ceea ce l-a dus la cinci goluri marcate în doar patru zile și 12 în toate competițiile din acest sezon.

Repriza secundă s-a jucat în aceeași direcție, către poarta lui Mociu, tânărul portar al Medgidiei, cel care a mai scos de două ori mingea din plasă.

Mai întâi, decarul Marian Drăghiceanu, scăpat singur pe partea dreaptă a finalizat cu stângul, la colțul lung, în minutul 50, scorul final fiind stabilit cu doar patru minute înainte de final, atunci când Lucian Goge și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după o pasă foarte bună a lui Vlada.

O victorie ce apropie Rapidul de liga secundă, având șapte puncte avans față de Unirea Slobozia, cu șapte etape înainte de finalul sezonului.

Sâmbătă, în etapa a XXIII-a, Rapid va sta, deoarece CSO Bragadiru s-a retras înainte de startul sezonului, iar următorul meci va fi unul extrem de important, pe 20 aprilie, în județul Ilfov, contra ocupantei locului 3, CS Afumați.

RAPID

Drăghia – Voicu (70′ Băjan), Manole, Iacob, Oanea – Drăghiceanu, Cârstocea, Jorza (76′ Sefer), Hlistei (64′ Goge) – Vlada, Matulevicius (57′ Robinho). 

VIDEO CU MECIUL INTEGRAL

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top