RAPID REMIZEAZĂ CU CHINDIA, ÎN PRIMA ETAPĂ DIN RETUR

noiembrie 19, 2021

Rapid a început returul sezonului regular cu o remiză, 2-2 (0-0), pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, împotriva Chindiei Târgoviște.

Jocul a fost unul „nebun”, în stilul Rapidului.

Fără câteva nume importante, Carnat, Ioniță II, accidentați, dar și Alex Albu, răcit înainte de meci, dar cu Goge și Hlistei reveniți în lot, Rapid a avut o șansă foarte bună de a pleca de la Ploiești cu toate cele trei puncte.

Prima repriză nu a fost una cu ocazii foarte mari, doar șutul lui Florea din minutul 44 punându-l la grea încercare pe Moldovan, însă momentele cheie ale primei părți au fost reprezentate de cele două eliminari din echipa gazdă.

Mai întâi, în minutul 33, Stahl a fost faultat de către Corbu, iar fundașul târgoviștenilor a văzut roșu direct, fiind în poziția de ultim apărător.

Când toată lumea se pregătea să intre la cabine, Căpușă îl lovește pe Adi Bălan și vede cel de-al doilea cartonaș galben, lăsându-i pe târgovișteni în numai 8 jucători de câmp.

Contrar tuturor calculelor, cei care au deschis scorul au fost cei de la Chindia, în minutul 53, când Neguț a făcut o cursă senzațională și l-a învins pe Horațiu Moldovan.

În minutul 61, Rareș Ilie (18 ani) și-a trecut în cont primul gol în Liga 1, egalând pentru Rapid, după o pasă bună a lui Marzouk, însă pentru numai un minut, deoarece gazdele au preluat din nou conducerea prin Daniel Popa, cel care a înscris din pasa lui Marco Dulca, fiul lui Cristi Dulca, campion cu Rapid în 1999.

Până la finalul meciului, în careul Chindiei a fost un asalt de centrări și șuturi, însă imprecizia rapidiștilor sau paradele lui Căbuz au menținut scorul neschimbat până în ultimul minut de joc.

Atunci, la o fază lucrată de Bălan, marocanul Younes Bnou Marzouk a finalizat după o pasă cu călcâiul a lui Săpunaru, și a adus un punct Rapidului.

După această remiză, Rapid urcă, cel puțin până la meciurile de sâmbătă, pe locul 4, cu 27 de puncte, urmând a primi vizita Mioveniului, în week-end-ul viitor, pe stadionul din Giurgiu.

RAPID

H. Moldovan – Belu, Săpunaru (cpt.), D. Grigore, J. Morais – Dandea (46 R. Moise), Crepulja (79 Hlistei) – Sefer, Alami (38 R. Ilie), Stahl (46 Marzouk) – Ad. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif

Rezerve neutilizate: Drăghia – L. Florică, R. Costin, Pănoiu

CHINDIA

Căbuz – L. Corbu, Căpușă, P. Iacob, Roumpoulakou – Neguț (81 Martac), M. Dulca, Popadiuc, Matiș (46 M. Șerban) – D. Popa (86 Kocic), D. Florea (46 Celea). Antrenor: Emil Săndoi.

Rezerve neutilizate: R. Pop – Ad. Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top