RAPID REMIZEAZĂ CU REȘIȚA, 0-0

noiembrie 26, 2020

După trei victorii consecutive, Rapid a remizat împotriva formației CSM Reșița, într-un meci din etapa a XIV-a a ligii secunde, 0-0.

Pe un frig pătrunzător, băieții noștri nu au reușit să înscrie în fața unei echipe ce s-a apărat foarte exact, fiind periculoasă de câteva ori pe contraatac.

Prima repriză a fost lipsită de ocazii mari, jocul desfășurându-se mai mult la mijlocul terenului, doar Hlistei, cu un șut aproape de vinclu (’12), și Buș, cu un șut ce a fost respins în față de Virgil Drăghia (’42), au fost singurele faze ce au dezmorțit puțin atmosfera.

Mihai Iosif a mutat la pauză, aruncând în teren trei jucători, pe Rareș Lazăr, în locul lui Raul Costin, jucător ce avea cartonaș galben, pe Lucian Goge, ce l-a înlocuit pe Finica, și pe puștiul Nichi Georgescu, la cel de-al doilea meci pentru echipa mare, lasându-l la cabine pe Rareș Ilie.

Nici repriza secundă nu a fost spectaculoasă, cele două formații închizându-se foarte bine, Rapid trecând de câteva ori pe lângă gol, la șuturile lui Hlistei și Sefer, însă portarul Cobrea a fost la post.

Chiar și așa, Rapid ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri, în minutul 67, când Hlistei a fost faultat clar în careu, Szijj descălțându-l pe atacantul nostru, însă arbitrul central nu a acordat penalty.

Hlistei este faultat de Szijj

După această remiză, Rapid ocupă locul 5, la un singur punct de poziția secundă, ocupată de viitoarea adversară a noastră, Politehnica Timișoara.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt.), Dandea, R. Crișan, Finica (Goge ′46) – Jorza, R. Costin (R. Lazăr ′46), R. Ilie (N. Georgescu ′46) – Sefer, Drăghiceanu (Al. Dulca ′74), Hlistei. Antrenor: Mihai Iosif.

CSM REȘIȚA

Cobrea – Szijj, Dudea (cpt.), Dumitraș, L. Acka – Dat (Chera ′79), Breșneni, Danci – L. Buș (Matulevicius ′90+2), Astafei (N. Popescu ′79), Bagherea (A. I. Ilie ′46). Antrenor: Alin Minteuan.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top