RAPID REMIZEAZĂ ÎN PRIMA DEPLASARE A SEZONULUI

septembrie 1, 2018

Rapid a jucat primul meci în deplasare din sezonul 2018/2019, după patru victorii consecutive pe Giulești, la Popești-Leordeni, în etapa a doua din Liga 3.

Într-o atmosferă ușor ostilă a gazdelor, începută în urmă cu câteva zile, când au pus un preț prohibitiv la bilete, Rapid a mers în orașul ilfovean cu speranța unei noi victorii, însă jocul giuleștenilor nu a impresionat, și din cauza numărului mare de meciuri disputat într-un timp foarte scurt.

Cu aproximativ 100 de suporteri rapidiști alături, băieții lui Schumi au început jocul binișor, având două ocazii bune, iar după o primă repriză echilibrată, dar ștearsă, cele două echipe au intrat la cabine fără gol marcat.

În repriza secundă, gazdele au simțit că pot face un rezultat mare și au reușit să deschidă scorul, în minutul 60, la o acțiune surprinzătoare a decarului gazdelor, cel care a făcut acțiunea carierei, trecând de doi fundași rapidiști, după care a i-a pasat lui Luca Marin, cel care l-a învins pe Fane Ciuculescu.

Cu cinci minute înainte de finalul partidei, la o centrare de pe partea dreaptă, portarul gazdelor, fostul junior rapidist David Duțu, a ieșit în afara careului mic, cu piciorul ridicat, și l-a lovit în piept pe Alin Cârstocea. Eliminare și penalty.

Cu o presiune mare pe umeri, golgeterul Marian Vlada a executat calm și a egalat, stabilind și scorul final, 1-1.

A fost cea de-a treia remiză pentru rapidiști, în 43 de meciuri oficiale, de la renașterea clubului, în urmă cu un an.

Rapid se poate revanșa în etapa următoare, sâmbăta viitoare, atunci când va primi, pe Giulești, vizita celor de la Delta Dobrogea Tulcea, echipă ce a pierdut primele două etape.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top