RAPID REMIZEAZĂ LA ARAD, 2-2 CU UTA

septembrie 11, 2021

rapid bucuresti in echipament violet

UTA Arad și Rapid au terminat la egalitate partida din etapa a IX-a a primei ligi, 2-2 (0-2).

Fără Mihai Iosif pe bancă, acesta fiind suspendat pentru două etape, Rapid a reușit o primă repriză excelentă, în care a înscris de două ori, prin Alexandru Albu.

După o paradă a lui Moldovan în startul meciului, în minutul 16, Toni Sefer a executat foarte bine un corner de pe partea stângă, iar Albu a punctat cu capul,

Cinci minute mai târziu, Goge a aruncat de la margine, mingea a ajuns la același Albu, care a șutat la poartă aproape de pe linia de fund, un fundaș arădean a deviat balonul peste portarul Iacob, iar Rapid avea un început perfect. 2-0.

Același Sefer l-a găsit excelent pe Albu, rămas singur cu Iacob, însă goalkeeperul gazdelor i-a „furat” mijlocașului nostru șansa hattrick-ului, iar băieții noștri au intrat la cabine cu cu avantaj consistent.

Primul sfert de oră al părții secunde a fost unul de foc, cu Horațiu Moldovan providențial, reușind să păstreze poarta neatinsă la forcingul arădean.

În minutul 74, Goge s-a accidentat, iar Miță Iosif a fost nevoit să improvizeze din nou, cu Albu trecut pe partea dreapta a defensivei și cu Moise la centrul terenului.

Cu șapte minute înainte de final, la un duel Dandea – Hora, arbitrul acordă ușor penalty, iar atacantul arădean transformă pentru 1-2.

Trei minute mai târziu, în frenezia tribunelor, arădenii reușesc egalarea, după ce Liviu Antal finalizează o centrare de pe partea stângă, stabilind scorul final, 2-2.

În urma acestui rezultat, Rapid se menține pe poziția secundă, cu 17 puncte, la patru puncte în spatele CFR-ului din Cluj, care urmează să întâlnească FC Botoșani, sâmbătă.

RAPID

H. Moldovan – Goge (73 R. Moise), Dandea, Săpunaru, Morais – Crepulja, Albu – Carnat, Sefer (63 Pănoiu), Hlistei (90 Stahl) – Ad. Bălan (63 Bnou Marzouk). Antrenor: Mihai Iosif

UTA

Fl. Iacob – Vukcevic (66 Tomozei), Erico, Benga, Șliakov – Passaglia (46 Hora), Vorobjovas – Ubbink, Miculescu (90 D. Isac), Roger – Dangubic (69 L. Antal). Antrenor: Laszlo Balint

Rezumatul partidei UTA – Rapid 2-2

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top