RAPID REMIZEAZĂ LA TIMIȘOARA, 0-0, CU POLI

martie 1, 2020

Rapid a terminat la egalitate meciul de la Timișoara, 0-0, cu Politehnica, în etapa a XXIII-a a ligii secunde.

După o remiză „albă” la Voluntari, cu Turris Turnu Măgurele, meci în care a jucat mai bine de o repriză fără un jucător, Rapid mergea la întâlnirea cu „frații” de la Poli încrezătoare că va obține prima victorie din acest an, în ciuda faptului că gazdele au cea mai bună apărare din primele două ligi, cu doar 10 goluri primite.

Fără căpitanul Ionuț Voicu și atacantul Vali Alexandru, ambii suspendați, dar și fără Cârstocea, Piriz, Ignat și Finica, accidentați, Rapid a primit o lovitură grea încă din minutul 5.

La un duel pentru minge, Robert Băjan și Alexandru Cherecheș s-au lovit cap în cap, ambii fiind duși la spital, însă fundașul rapidist a fost și eliminat, lăsând Rapidul în zece oameni aproape tot meciul.

Daniel Pancu a mutat imediat, scoțând singurul vârf, iar în locul său, Tano Bonnin a acoperit postul de fundaș dreapta.

Rapidiștii nu au acuzat șocul, fiind extrem de solizi, în ciuda dezavantajului numeric, iar în minutul 17, Sefer a fost faultat la câțiva centimetri de linia careului.

Patru minute mai târziu, același Sefer trece pe lângă deschiderea scorului, după un șut din voleu, scos de portarul advers, la finalul unei faze create de Alami.

Rapid a controlat partea a doua a primei reprize, însă până la pauză nu s-a înscris.

În fața a aproximativ 8.000 de spectatori, Rapid a început în forță repriza secundă, execuția din unghi a lui Alami lovind bara laterală.

După două faze de gol, câte una de fiecare, prin Bonnin, șut peste, de la marginea careului, și o centrare slabă a lui Săulescu, din poziție bună, Rapid a cerut din nou penalty, la un fault asupra lui Sandro Djuric, însă arbitrul i-a acordat austriacului cartonaș galben, pentru simulare.

Daniel Pancu îl aruncă în luptă și pe Marian Drăghiceanu, iar acesta este jenat de un adversar în interiorul careului, într-o fază de gol, însă arbitrul nu acordă nimic, nici de această dată.

După ultima schimbare, a lui Sefer cu Geani Crețu, Rapid putea da lovitura în ultimul minut, atunci când șutul lui Djuric, din interiorul careului, a fost scos de Murariu.

Finalul partidei a adus cea de-a doua remiză consecutivă pentru Rapid, fără goluri, iar săptămâna viitoare urmează să primească vizita formației lui Dorinel Munteanu, CSM Reșița.

RAPID
M. Popa – Băjan, Iacob (cpt.), Mallo, Goge – Djuric, R. Lazăr – Sefer (86′ G. Crețu), Alami (67′ Drăghiceanu), Hlistei – Labeau (11′ Bonnin). Antrenor: Daniel Pancu.

POLI TIMIȘOARA
Murariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş (11′ S. Popovici) – D. Codrea (64′ Vidrășan), Ignea – Săulescu, Trip (76′ Sofran), A. Munteanu – Axente. Antrenor: Octavian Benga.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top