RAPID ÎNVINGE CONCORDIA CHIAJNA, CU 4-2

octombrie 2, 2020

Rapid a reușit cea de-a patra victorie a sezonului, întorcând scorul de la 0-1 și 1-2, pentru ca în final să învingă cu 4-2 Concordia Chiajna, în etapa a VI-a a ligii secunde.

După rușinea de la Recea, în care Rapid a pierdut contra unei nou-promovate, băieții lui Adrian Iencsi, suspendat la acest meci, aveau neaparat nevoie de o partidă bună contra uneia dintre contracandidatele la promovare.

Cu două debuturi în primul unsprezece, Anestis Nastos și Adrian Bălan, Rapid a avut un început ezitant, oaspeții controlând primele minute ale partidei, iar după o paradă excelentă a lui Drăghia, Marius Dumitru a deschis scorul, în minutul 12, după o pasă primită peste apărarea giuleșteană.

Rapid a devenit mai ofensiv, iar Sefer a trecut pe lângă egalare, cu un șut peste poartă, din unghi, fază ce a prefațat golul.

În minutul 32, Nastos trimite o minge lungă, Adi Bălan deviază din prima la Ștefan Pănoiu, iar mijlocașul de 18 ani pătrunde și finalizează cu un „exterior” la colțul lung, reușind cel de-al doilea gol al său în acest sezon.

Când se părea că se va intra la cabine la egalitate, oaspeții au profitat de o nesincronizare în apărarea rapidistă și au marcat prin Herghelegiu, pentru 1-2.

La pauză, Iencsi a mutat ofensiv și l-a aruncat în teren pe Marian Drăghiceanu, în locul lui Jorza, iar decarul rapidist l-a răsplătit cu golul egalizator, din minutul 60, după o pasă a lui Goge.

Fundașul Rapidului a reușit faza meciului, după o acțiune personală în banda stângă, l-a driblat pe Herghelegiu și a șutat în vinclu, din colțul careului, aducându-și echipa pentru prima dată în avantaj.

Spre deosebire de meciul cu Turris, băieții lui Iencsi nu s-au mai retras și au continuat să atace, profitând și de căderea fizică a ilfovenilor, iar Drăghiceanu a lovit transversala cu un șut din lovitură liberă, Hlistei a șutat din semifoarfecă peste poartă, în timp ce lui Alin Fică i s-a refuzat un penalty clar.

În prelungirile partidei, Bălan a centrat în careu, puștiul Rareș Ilie a fost faultat, iar arbitrul de centru a arătat de această dată punctul cu var.

Fără Hlistei, înlocuit, Adi Bălan a luat mingea și a închis tabela cu un șut sigur, asigurându-și un debut perfect și o victorie importantă pentru Rapid, ce o readuce în fruntea clasamentului, cel puțin până la jocurile Universității Craiova și al Politehnicii Timișoara.

RAPID

Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crișan, Nastos (75′ R. Costin), Goge – Jorza (46′ Drăghiceanu), R. Lazăr, Pănoiu (75′ R. Ilie) – Sefer (63′ Fica), Ad. Bălan, Hlistei (87′ Al. Pop). Antrenor: Adrian Iencsi.

CONCORDIA

Isvoranu – Borța, Vișan, A. Marc (cpt.), Cherecheș – A. Lazăr (84′ Safsaf), Rosado (39′ Cucu), Llullaku – Hergheligiu (83′ D. Cîrjan), Arnăutu (66′ Nsiah), M. Dumitru (66′ Cocoș). Antrenor: Florin Bratu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top