RAPID S-A DESPĂRȚIT DE ADRIAN MUTU

iulie 8, 2023

Clubul nostru s-a despărțit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni.

Fostul mare jucător al naționalei României a sosit în Giulești în martie 2022, conducând Rapidul în 56 de partide.

Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obținut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri. 92 de goluri au marcat băieții noștri în aceste partide, primind 65 de goluri.

Cel poreclit Briliantul a preluat „banca” noastră înainte de Play-Out-ul sezonului 2021/22, atunci când a terminat pe poziția a noua. În stagiunea trecută, Rapid a încheiat campionatul pe poziția a cincea, fiind eliminată în grupele Cupei României.

De asemenea, trei membri din staff-ul lui Adrian Mutu nu vor mai continua în Giulești: Bogdan Pătrașcu, Alin Chița și Mihai Nădăban.

Le mulțumim tuturor pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

„Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez.  Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.
Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian!  Multă baftă în continuare!” – DAN ȘUCU (acționarul majoritar al Rapidului)
____________________________
„Îmi pare rău că Adrian a preferat un alt drum, mai ales că mai avem mai puțin de o săptămână până la startului noului sezon, dar, din păcate, clauza pe care o avea în contract ne-a făcut imposibilă misiunea de a-l convinge să rămână. Îi urez mult succes în continuare! Rapid merge, ca întotdeauna, înainte, cu un alt antrenor, pe care îl vom anunța în cel mai scurt timp. Suntem convinși că împreună cu acesta, dar și alături de suporterii noștri unici, ne vom atinge obiectivele din noul sezon” – DANIEL NICULAE (Președintele FC Rapid)

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top