RAPID S-A DESPĂRȚIT DE ANDREI DOVLEAC

ianuarie 4, 2019

Andrei Dovleac este primul jucător de care Rapid s-a despărțit oficial în această pauză de iarnă.

Mijlocașul dreapta și-a reziliat contractul, după ce a jucat foarte puțin în ultimele etape, Andrei preferând să meargă la o echipă la care are ocazia să prindă mai multe minute, mai ales că este la vârsta la care are nevoie de jocuri.

Dovleac (20 de ani) a intrat în 12 meciuri din acest sezon, șapte în campionat și cinci în Cupa României, fiind integralist o singură dată.

Ultima apariție a numărului 17, într-un joc oficial, a avut loc pe 5 octombrie 2018, în etapa a VII-a din Liga 3, când a intrat la pauza meciului cu CS Medgidia, câștigat de Rapid cu 2-1.

În sezonul trecut, Dovleac a marcat de patru ori în 17 apariții, în Liga 4 și Cupa României pe București, ultima reușită oficială a sa datând de la partida retur a barajului pentru promovare cu CS Singureni (10-1). VIDEO

Fostul mijlocaș al Rapidului a transmis un mesaj de rămas bun prin intermediul site-ului oficial. „Le mulțumesc tuturor suporterilor rapidiști și îi asigur că Rapid va rămâne întotdeauna în sufletul meu”, a spus Andrei Dovleac pentru fcrapid.ro.

 

Mulțumim, Andrei, pentru toată munca depusă în tricoul alb-vișiniu și îți urăm multă baftă în continuare!

Rapid va și aduce o serie de jucători, pentru a întări echipa în vederea promovării și a atacării ligii secunde, însă primii dintre aceștia vor fi anunțați odată cu reunirea lotului, programată în jurul datei de 15 ianuarie.

La începutul lunii februarie, lotul Rapidului va merge într-un cantonament de două săptămâni în Antalya, unde va susține patru meciuri amicale, numele adversarilor urmând a fi anunțate ulterior.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top