RAPID S-A DESPĂRȚIT DE TREI JUCĂTORI

ianuarie 9, 2019

Rapid s-a despărțit ieri de trei jucători, Alex Burlacu, Adrian Boian și Alexandru Costache, aceștia reziliindu-și contractele cu clubul nostru, neintrând în planurile de retur ale lui Daniel Pancu.

Alex Burlacu (25 de ani) a evoluat de 12 ori în prima parte a sezonului, reușind să marcheze o singură dată, în meciul din primul tur al Cupei României, contra Viitorului Domnești (3-0).

În sezonul trecut, în Liga 4, Burlacu a punctat de 9 ori în 16 meciuri, bifând și trei apariții în Cupa României.

Adrian Boian (20 de ani) nu a prins niciun minut în acest sezon, fundașul dreapta având ghinionul de a-l avea contracandidat pe Ionuț Voicu, unul dintre cei mai constanți jucători din lotul Rapidului.

Boian a marcat două goluri în tricoul alb-vișiniu, ambele în sezonul trecut din liga a patra, în 18 meciuri.

Lui Alex Costache (19 ani) i se prevedea un viitor frumos în Giulești, însă după o accidentare foarte gravă nu a revenit la așteptările Rapidului, acesta rămânând cu o singură prezență pentru giuleșteni, în sezonul trecut.

Le mulțumim tuturor pentru ceea ce au făcut la Rapid și le urăm mult succes în carieră!

Altfel, Rapid a bifat ieri și prima achiziție din această iarnă, pe fundașul stânga Cătălin Oanea, cel care a pus umărul la ascensiunea echipei Sportul Snagov, formație ce ocupă prima poziție în liga secundă.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top