RAPID SE DESPARTE DE ALȚI TREI JUCĂTORI

»

august 10, 2020

După plecările lui Geani Crețu și Mihai Popa, jucători ale căror împrumuturi s-au încheiat, Rapid se desparte de alți trei jucători ce au evoluat în alb-vișiniu în sezonul 2019/2020, fundașii Alex Iacob și Facundo Mallo, dar și atacantul Brighton Labeau.

Alex Iacob (31 de ani) și-a încheiat contractul cu Rapid, el fiind unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot, cu 115 meciuri jucate și 15 goluri marcate pentru giuleșteni, în toate cele patru ligi.

Facundo Mallo (25 de ani) a marcat patru goluri în 29 de meciuri, fiind jucătorul din lotul Rapidului cu cele mai multe partide disputate în sezonul trecut.

Brighton Labeau (24 de ani) a punctat doar de trei ori în cele 25 de jocuri, atacantul francez având în palmares și trei pase de gol.

Le mulțumim tuturor și le urăm mult succes în continuare!

În perioada următoare, Rapid se va despărți și de alți jucători, dar vor fi oficializate și primele sosiri, urmând a anunța cât de curând și numele noului antrenor al echipei.

Astăzi, se va reuni lotul rapidist, după o pauză de o săptămână, sub comanda lui Ștefan Grigorie, cel care a fost “secundul” lui Dan Alexa în sezonul trecut, dar și fostul antrenor al echipei a doua și a Rapidului U19.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top