RAPID SE ÎNTĂREȘTE CU DOI JUNIORI DE NAȚIONALĂ

ianuarie 7, 2021

Rapid continuă seria transferurilor, readucând doi dintre cei mai promițători juniori produși de Centrul de Performanță Rapid București. 

Valentin Mărgărit și Ciprian Popescu au revenit la Rapid, după ce în prima parte a sezonului au fost jucătorii prim-divizionarei Hermannstadt.

Ciprian Popescu (16 ani) este atacant și evoluat în prima parte a sezonului pentru Hermannstadt II, având trei jocuri disputate în Liga 3, iar portarul Valentin Mărgărit (16 ani) a făcut parte din lotul mare al formației sibiene, fiind de două ori „pe bancă” în Liga 1. Ambii jucători sunt internaționali români U17.

„Mă bucur că am reușit să readucem la Rapid doi dintre tinerii de mare perspectivă ai României, ambii jucători de națională, jucători ce știu spiritul giuleștean, ce vor crește cu siguranță în următorii ani și sunt sigur că vor ajunge la prima echipă. Cei doi vor evolua inițial pentru formația secundă, însă ținând cont că la Rapid se dă credit mult tinerilor din propria pepinieră, au șanse mari să promoveze sub comanda lui Grig. Ține doar de ei, pentru că noi le oferim toate condițiile și sprijinul, la fel cum o facem pentru toți copiii noștri de la Centrul de Performanță”, a spus Cristian Buturugă, directorul sportiv al centrului de juniori.

Cei doi au reușit cu Rapid U15 să obțină locul 3 în Liga Elitelor, în sezonul 2018/2019.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top