RAPID SE OPREȘTE LA BORNA 48

septembrie 27, 2018

Rapid a început în urmă cu un an un drum nou, un drum ce a avut ca scop readucerea unui club istoric în fruntea fotbalului românesc.

De atunci, Rapid a disputat 47 de meciuri în care nu a simțit gustul înfrângerii, ba mai mult, doar în trei ocazii a terminat la egalitate. A fost totul frumos. Un campionat câștigat, o cupă a Bucureștiului ca trofeu, a zdrobit de trei ori o rivală de moarte, publicul a revenit la stadion, iar în acest sezon Rapid este în trioul fruntaș, fiind principala favorită la promovare.

Pe lângă obiectivul de a promova an de an până în prima ligă, Rapid a încercat să meargă cât mai departe într-o competiție frumoasă, pe care a câștigat-o de 13 ori în istorie, însă nu și-a făcut un scop principal din a câștiga trofeul, pentru că era imposibil, în acest sezon.

Toată lumea se aștepta ca prima înfrângere să vină în Cupa României, iar acest lucru s-a petrecut. Poate nu chiar în meciul cu Turris Turnu Măgurele, liderul seriei a III-a din același eșalon ca și noi, dar era normal ca invincibilitatea să se încheie în această competeție.

Pe stadionul Giulești, în fața a 3500 de rapidiști, ce au creat o atmosferă superbă, mai ales că steagurile au revenit pe garduri, Rapid s-a recunoscut învinsă, pentru prima dată de la renașterea echipei.

Rapid a început jocul fără golgheterul Marian Vlada, cel care a devenit marți tătic, fiind odihnit după o perioadă plină de emoție, dar și fără accidentații Alin Lădaru, Mircea Manole și Iulian Ilie.

Din păcate, jocul a fost unul slab, fără istoric, iar oaspeții, cu jucători exprimentați, ca Marian Constantinescu, Balgiu sau fostul rapidist Savin, au învins cu 2-0, prin golurile marcate pe final de către Dragu (75) și de Mario Mihai (90).

În minutul 46, a revenit pe teren și fundașul Doru Bratu, după o perioadă lungă de accidentare, acesta înlocuindu-l pe Alin Cârstocea, în timp ce Alex Duriță, un alt jucător refăcut de curând, a rămas pe banca de rezerve.

A fost un duș rece, puțin dureros, însă drumul Rapidului merge înainte, pe drumul dorit, iar duminică, băieții lui Schumi își vor putea lua revanșa în deplasarea de la Făurei, unde sperăm să reîncepem seria unei invicibilități lungi.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top