RAPID ȘI AFUMAȚI AU TERMINAT NEDECIS, 0-0

octombrie 20, 2018

Pe bătrânul Giulești, etapa a IX-a a pus față în față poate cele mai valoroase echipe ale seriei a II-a, Rapid București și CS Afumați, chiar dacă cele două formații se aflau la trei puncte în spatele liderului Unirea Slobozia, însă cu un meci în minus.

Pancone a mers, în mare, pe echipa ce a ținut în șah Voluntariul, sâmbăta trecută, doar tânărul Manole, în locul lui Burlacu, și Drăghia, în dauna lui Ciuculescu, fiind noutățile din primul unsprezece trimis în teren de legenda giuleșteană.

Rapid a început meciul foarte bine, însă ghinionul l-a împiedicat pe Matulevicius să deschidă scorul, lovitura sa de cap întâlnind butul din stânga porții lui Obretin.

De partea cealaltă, Virgil Drăghia a blocat un adversar din poziție de unu la unu, menținând scorul „alb”, însă finalul reprizei a fost unul de coșmar pentru giuleșteni.

Mai întâi, în minutul 39, unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului, Amir Jorza, a suferit o accidentare, permițându-i debutul tânărului de numai 17 ani Matei Babaua, căpitanul echipei U19.

Doar cinci minute mai târziu, la un sprint, lituanianul Matulevicius a simțit o durere la piciorul stâng și a trebuit să-i lase locul unui alt debutant, brazilianul Robinho, fiind suspect de ruptură, însă abia luni se va afla exact situația medicală a lui Matu.

După pauză, Pancone a mutat ofensiv, introducându-l pe Sergiu Jurj, în locul lui Manole, însă „nouarul” rapidist nu a reușit să înscrie, chiar dacă a fost extrem de combativ în duelurile cu fundașii ilfoveni.

În minutul 74, Doru Bratu a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, după ce a blocat un adversar în poziție de ultimul apărător, fiind eliminat de arbitrul Mădălin Marinescu.

Susținut de un public frenetic, Rapid nu a acuzat șocul rămânerii în zece oameni și a forțat golul victoriei, însă oaspeții au făcut tot posibilul pentru a pleca cu un punct, trăgând de timp excesiv pe finalul partidei.

În final, meciul s-a terminat fără gol, rezultat ce menține ambele echipe în trena liderului Unirea Slobozia, echipă ce a învins-o pe CSM Medgidia, cu 2-0, și s-a distanțat la cinci puncte, însă ialomițenii vor sta în etapa următoare, astfel încât Rapid se poate apropia la doar două puncte de prima poziție, în cazul unei victorii la Borcea.

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top