RAPID ȘI BOTOȘANI TERMINĂ LA EGALITATE

octombrie 8, 2022

Rapid și FC Botoșani și-au împărțit punctele în jocul din etapa #13 a SuperLigii.

Pe un Giulești aproape plin, într-o atmosferă superbă, rapidiștii au început în forță.

Papeau, cu un șut cu „șpițul”, din afara careului, și Sefer, cu o lovitură de cap scoasă greu de Pap, au semnat primele ocazii ale meciului.

Un moment important al partidei a fost reprezentat de accidentarea lui Jayson Papeau, unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului, acesta fiind înlocuit de Andrei Ciobanu.

Mihai Roman II a ratat o șansă uriașă pentru oaspeți, aceștia reușind totuși să deschidă scorul în minutul 38.

Kevin Boli a centrat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la Alexandru Țigănașu, iar Botoșani modifica pentru prima dată tabela.

Ciobanu a avut șansa de a egala înainte de pauză, însă Pap a reușit o nouă intervenție excelentă.

Partea secundă a început după același tipar, cu Rapid dominând clar.

După numai două minute de la reluare, Luckassen, cel care l-a schimbat pe Dugandzic la pauză, a șutat din marginea careului, bara salvându-i pe botoșăneni.

Onea l-a pus la încercare din nou pe Pap, cu un șut de la mare distanță, însă portarul oaspeților nu a mai avut replică în minutul 83.

Junior Morais a prins o „torpilă” de la aproximativ 30 de metri și a adus bucuria în tribune, după o pasă a lui Alex Ioniță.

A fost cea de-a doua reușită a stagiunii pentru brazilian, după golul superb marcat contra arădenilor de la UTA.

Partida s-a încheiat la egalitate, în ciuda unei alte ocazii mari de gol, ratată de Emmers.

Rapid acumulează 25 de puncte, la două în urma Farului, și urmează să se deplaseze la Mediaș, pentru jocul cu Hermannstadt, de vineri.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), D. Grigore, Morais – Emmers, Crepulja – Sefer, Papeau (22′ A. Ciobanu), Costache (65′ Al. Ioniță II) – Dugandzic (46′ Luckassen). Antrenor: Adrian Mutu. 

FC BOTOȘANI

E. Pap – Patache (76′ Petkovski), K. Boli, Șeroni, Țigănașu – V. Dican, Sylla – Mateus (83′ Zabou), A. Ivanov (76′ Perianu), Mailat (72′ Dragu) – M. Roman II (83′ S. Camara). Antrenor: Mihai Teja. 

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top