RAPID ȘI U. CRAIOVA AU REMIZAT

noiembrie 13, 2022

Rapid și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), partida din etapa #18 a Superligii României.

Adrian Mutu a avut cinci jucători indisponibili pentru acest meci. Emmers, Costache, Mățan, Crepulja, accidentați, și Junior Morais, suspendat, au lipsit din lotul giuleștean.

După numai cinci minute, oltenii, antrenați de Mirel Rădoi, au deschis scorul prin Alexandru Crețu, din pasa lui Rivaldinho.

Peste un sfert de oră, același Rivaldinho a pasat în fața porții, iar Ștefan Baiaram a majorat scorul pentru Universitatea.

Rapid nu a acuzat șocul și a redus din diferență după numai patru minute.

Toni Sefer a executat o lovitură liberă, mingea a fost recentrată de Cristi Săpunaru, iar Alexandru Albu a înscris din 6 metri.

La reluare, căpitanul Rapidului a avut șansa unui șut periculos, din marginea careului, însă a fost blocat în ultimul moment.

Andrei Ciobanu, intrat în locul lui Albu, accidentat, a trecut și el pe lângă egalare, însă șutul său de la distanță a trecut peste poarta lui Arlauskis.

În minutul 72, Alex Ioniță, cel mai bun pasator al Rapidului din acest sezon, a centrat pe jos de pe partea dreaptă, iar Marko Dugandzic a punctat pentru cea de-a șasea oară în campionat.

Cu șase minute înainte de final, croatul din atacul giuleștean a avut golul victoriei în picior, însă șutul său a fost prins de portarul oltenilor.

Pe final, oltenii au trecut și ei pe lângă gol, însă Crețu nu a nimerit poarta din 8 metri.

Partida din Giulești s-a terminat la egalitate, iar Rapid rămâne pe locul secund, cel puțin până la meciul lui CFR Cluj, cu CS Mioveni.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 31 de puncte, cu două mai puține decât Rapid, însă și cu un meci în minus.

RAPID

H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), D. Grigore, F. Ștefan – Kait, Al. Albu (60′ A. Ciobanu) – Sefer (46′ Luckassen), Al. Ioniță, Pănoiu – Dugandzic. Antrenor: Adrian Mutu

Rezerve neutilizate: V. Drăghia – C. Belu, C. Ignat, P. Iacob, Vojtus, Al. Despa, Bnou Marzouk

U. CRAIOVA

Arlauskis – Vătăjelu, Papp, B. Mitrea, Screciu, Bancu (78′ Martic) – Al. Crețu, M. Căpățînă, D. Nistor – Rivaldinho (90+1′ G. Cîmpanu), Baiaram (65′ V. Găman). Antrenor: Mirel Rădoi

Rezerve neutilizate: D. Lazar – D. Benga, M. Danciu, E. Florescu, Mateiu 

REACȚII FINAL

REZUMATUL MECIULUI

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top