RAPID – SLOBOZIA 3-0 | AM PROMOVAT!!!

mai 13, 2019

Doi ani au trecut de la revenirea Rapidului, începută de jos, din Liga 4, cu o echipă încropită în doar două săptămâni ce a spulberat Steaua în Cupa României și în campionat.
Acum, Rapid a defilat în Liga 3 și a reușit promovarea matematică în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc, cu două etape înainte de final, după o victorie categorică în fața unei contracandidate la prima poziție.
În fața unui stadion plin, cu rapidiștii pregătiți de sărbătoare, băieții lui Daniel Pancu aveau nevoie de un singur punct pentru a fi siguri de locul ce duce Rapidul la un pas de obiectivul principal, revenirea în Liga 1.
Chiar și așa, pe teren a existat o singură echipă, iar lucrurile erau clare după numai 23 de minute, Rapid având nevoie de numai patru minute pentru a risipi emoțiile suporterilor frenetici din tribune, aceștia stabilind un record de asistență pentru meciurile din Regie, în acest sezon.
În minutul 20, Marian Vlada l-a lansat pe Cătălin Hlistei, iar mijlocașul dreapta a deschis „balul”, cu cea de-a șaptea reușită din acest retur.
Trei minute mai târziu, Alin Cârstocea a reușit o bijuterie de gol, cu un șut din afara careului, din voleu. Bara-gol, iar rapidiștii pregăteau deja sampaniile.
Scorul final, 3-0, a fost stabilit de Marian Vlada, în minutul 63, după o pasă a aceluiași Cârstocea, iar finalul a declanșat „nebunia”.
În Peluza Nord, plină până la refuz, s-a desfășurat o coregrafie superbă, cu sute de steaguri vișinii, iar în partea secundă ultrașii au aprins torțele sărbătorii.
Voicu & co. au primit cupa, medaliile și tricourile de campioni ai seriei, dar au purtat tricouri speciale inscripționate cu #LegendaContinua și cu numele tuturor celor care au contribuit la această promovare, create special de club pentru acest moment.
Rapid mai are de jucat încă două partide, la Călărași, cu Înainte Modelu, iar sezonul se va încheia în Regie, împotriva echipei din Cernavodă.
Rapid
Drăghia – I. Voicu (87′ A. Grigore), B. Manole, A. Neacșu, Demici (83′ Băjan) – Jorza, Cârstocea – Hlistei, Sefer (54′ Robinho), Goge (60′ Drăghiceanu) – Vlada
VIDEO: Rezumatul meciului

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top