RAPID TERMINĂ LA EGALITATE MECIUL CU SEPSI

octombrie 3, 2021

Rapid s-a întors cu un punct din deplasarea de la Sf. Gheorghe, unde a terminat la egalitate, 2-2 (2-2), cu Sepsi OSK, în etapa a 11-a din Liga 1.

Fără Claudiu Belu, Ștefan Pănoiu, Romario Moise sau Alex Ioniță II, Rapid a avut un start excelent de partidă pe terenul uneia dintre echipele ce și-au anunțat intenția de a se lupta pentru cupele europene.

În minutul 2, Antonio Sefer prinde o torpilă din afara careului, portarul Niczuly respinge în lateral, iar Lucian Goge intră în istoria Rapidului cu golul ce îl face singurul marcator giuleștean în toate dintre cele patru ligi în care a jucat în alb-vișiniu.

Șapte minute mai târziu, Adrian Bălan îi oferă o pasă excelentă lui Saifeddine Alami, iar acesta majorează diferența.

În minutul 27, arbitrul Colțescu acordă penalty la un fault al lui Săpunaru, la limita careului, iar Luckassen îi readuce pe cei de la Sepsi în joc.

Cu un minut înainte de pauză, același Luckassen reușește dubla și cele două echipe intră la cabine la egalitate.

În minutul 58, marcatorul primului gol al meciului Lucian Goge se accidentează și este înlocuit de Nastos.

Peste numai două minute, Alami vede cel de-al doilea cartonaș galben și lasă Rapidul în zece oameni pentru ultima jumătate de oră.

Junior Morais, cu un șut din unghi, dar mai ales Nicolae Carnat, lăsat singur cu Niczuly de pasa lui Sefer, au ratat două șanse mari de a aduce trei puncte Rapidului.

Giuleștenii au închis bine jocul până la final, gazdele nereușind să pună în pericol poarta lui Horațiu Moldovan, iar partida s-a încheiat cu o remiză.

Pentru Rapid urmează derby-ul feroviar cu CFR Cluj, campioana și liderul României, pe 17 octombrie, de la ora 20:30.

RAPID 

H. Moldovan – Goge (60 Nastos), Săpunaru (cpt.), D. Grigore, Morais – Crepulja (88 Dandea), Albu – Sefer (77 R. Ilie), Alami, Carnat (77 Hlistei) – Ad. Bălan (88 Stahl). Antrenor: Mihai Iosif.

Rezerve neutilizate: Drăghia – Florică, B. Barbu, Marzouk.

SEPSI

Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Sousa, R. Ispas – Eder Gonzales (60 Ashkovski), Bojic (75 Achahbar), N. Păun (46 Fofana), Aganovic – Luckassen, Chuchunkov (60 Golofca). Antrenor: Robert Ilyes.

Rezerve neutilizate: Began – N. Tamaș, Ștefănescu, Tincu, G. Dragomir.

Declarația lui Mihai Iosif:

Declarația lui Alexandru Albu:

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top