RAPID TERMINĂ NEDECIS DUELUL CU ASTRA

iunie 6, 2020

Rapid și-a continuat sâmbătă seria meciurilor amicale importante, terminând la egalitate, 2-2 (1-1), jocul împotriva ocupantei locului 4 din prima ligă, Astra Giurgiu, chiar pe stadionul acesteia.

Cu un prim unsprezece plin de vedete, ca Alex Ioniță II, Denis Alibec, Constantin Budescu, Gabriel Tamaș, Mihai Răduț sau Takayuki Seto, dar și conduși de pe bancă de doi foști rapidiști, Bogdan Andone și Vasile Maftei, Astra a început jocul în forță.

În minutul 3, Alibec scapă singur, îl driblează pe Mihai Popa, trimite spre poarta goală, însă Mallo apare de nicăieri și scoate mingea, dar faza continuă și Valentin Gheorghe deschide scorul.

Rapid nu acuză șocul și devinde tot mai insistentă, Amir Jorza și Antonio Sefer făcându-l mare pe David Lazar, portarul giurgiuvenilor având două intervenții foarte bune.

La poarta cealaltă, Popică scapă cu bine la „capul” peste poartă a lui Mihai Răduț, pentru ca la ultima fază a reprizei, decarul Marian Drăghiceanu să egaleze, cu un șut din partea stângă, la colțul lung, făcând inutil plonjonul lui Lazar, după o pasă primită de la Cătălin Hlistei.

De la cabine iese un Rapid nou, cu nouă jucători schimbați, însă tot unul dintre titulari a înscris golul doi giuleștean, în minutul 51.

Marian Drăghiceanu a pornit cu mingea la picior din propriu teren, profitând și de marcajul larg al gazdelor, a intrat în careul, l-a driblat scurt pe Tamaș și a șutat la colțul scurt. 2-1!

În minutul 62, Dan Alexa a făcut și ultimele schimbări, trimițând în teren doi juniori, pe Cristian Ignat și Nichifor Georgescu, iar experiența Astrei făcându-se resimțită pe final, când a reușit să și egaleze, prin Kehinde Fatai, cu un sfert de oră înainte de final.

Intrat la pauză, Virgil Drăghia a avut două intervenții excelente, iar pe final, Saifeddine Alami putea da lovitura, șutul său puternic din afara careului fiind scos cu greu în corner de Bolboașă.

Finalul a consemnat un rezultat corect, 2-2, într-o partidă spectaculoasă, în care Rapid s-a ridicat la nivelul unei formații ce luptă pentru primele locuri ale primei ligi.

RAPID

M. Popa (46 Drăghia) – Bonnin (46 Băjan), Mallo (46 Iacob), Manole (62 Ignat), Voicu (46 Finica) – Cârstocea (46 Piriz), R. Lazăr (46 Djuric) – Sefer (46 Dulca), Drăghiceanu (62 N. Georgescu), Crețu (46 Jorza) – Hlistei (46 Alami)

ASTRA

Lazar (Bolboașă) – Graovac, Gab. Tamaș, C. Dima, Radunovic – A. Ioniță, Seto – V. Gheorghe, Budescu, Răduț – Alibec (Fatai)

Declarație, Dan Alexa:

Galerie Foto

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top