RAPID – TPDF 3-2

iulie 14, 2019

Rapid își continuă seria foarte bună de rezultate, reușind cea de-a patra victorie din tot atâtea meciuri, în această vară.

Daniel Pancu a programat două meciuri amicale astăzi, împărțind lotul în două.

În primul meci al zilei, Rapid a întâlnit Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract, o echipă formată de federație, din care au făcut parte jucători ce au activat la echipe chiar și de prima ligă turcă, însă care momentan nu au angajament, formație antrenată de către un fost mare jucător al Galatei, Ergün Penbe.

După un start echilibrat, Rapid a pus ușor, ușor, stăpânire pe joc, iar în minutul 28, Alin Cârstocea a deschis scorul, după ce a scăpat singur cu portarul advers.

Două minute mai târziu, Cătălin Hlistei, aflat în banda dreaptă aproape de linia de fund, l-a văzut pe portarul advers ieșit și a șutat puternic din unghi, acesta deviind mingea în propria poartă, însă turcii au revenit în joc peste numai trei minute, prin Ali Sinan Gayla, stabilind rezultatul primei reprize, 2-1.

Antrenorul Rapidului i-a lăsat la pauză pe bancă pe Hlistei, Lazăr și Voicu, aruncându-i în joc pe tinerii Pănoiu, Babaua și Dodoi, iar pe parcursul reprizei secunde a debutat și juniorul Alexandru Achiriloaie, cel care l-a înlocuit pe Fane Ciuculescu.

La nouă minute de la reluare, turcii au avut o acțiune foarte bună pe partea stângă, iar Hasan Can a reușit egalarea.

În minutul 75, Rapidului i-a fost refuzat un henț clar în careu, însă arbitrul turc l-a mutat la marginea careului, stârnind mânia rapidiștilor. Acest lucru nu a fost un impediment pentru Antonio Sefer, cel care a executat excelent lovitura liberă și a adus victoria giuleștenilor, într-un meci în care turcii au pus osul serios, câțiva dintre băieți resimțindu-se după acest duel.

De la ora 17:00, pe terenul de lângă hotelul Termal, cealaltă parte a lotului va da piept cu formația U21 a Turkmenistanului.

RAPID: Ciuculescu (59′ Achiriloaie) – Voicu (46′ Babaua), Erichot, Manole, Finica – Cârstocea, Lazăr (46′ Pănoiu), Jorza – Hlistei (46′ Dodoi), Vlada, Sefer.

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top