RAPID, UN CLUB PRIETEN CU COPIII

decembrie 24, 2022

Anul 2022 se apropie de final!

A fost un an plin de realizări, de momente fericite, în care numele FC Rapid a redevenit unul sinonim cu un club puternic.

Una dintre cele mai importante realizări pentru noi a fost readucerea copiilor alături de Rapid.

După ani de zile în care s-a pierdut o generație, din cauza problemelor financiare ale clubului, dar mai ales a falimentului, copiii au regăsit în Rapid acel element de care se pot îndrăgosti.

Noi, ca și club, trebuie să le oferim acestor micuți toate condițiile pentru ca aceștia să vină cu drag lângă Rapid.

Datorită acestui fapt, la 1 iunie 2022, am demarat campania „Rapid, un club prieten cu copiii”, pentru că trebuie să investim în viitor. Copiii Rapidului sunt cei care vor duce legenda mai departe!

De Ziua Copilului ne-am bucurat împreună la stadionul Giulești, a fost o zi plină, dedicată micuților rapidiști.

De Crăciun, toți copiii de la Academia Rapidului au fost vizitați de Moș Crăciun și de spiridușii acestuia, fiecare dintre cei mici primind cadouri.

Jucătorii mai mari, crescuți la centrul de copii și juniori, care deja s-au remarcat, au fost și ei ajutoarele Moșului.

Nu i-am uitat nici pe cei mai puțin norocoși dintre copii. Alături de Fundația Metropolis, am mers la o casă de copii din Giulești, unde am împărțit cadouri, alimente și o canapea personalizată cu Rapid.

Ne-am bucurat de o primire calduroasă, cu zâmbete și colinde, iar pentru aceasta le mulțumim copiilor!

Am dus campania noastră și în deplasare, iar Aradul a fost orașul în care am încercat să le aducem o șansă la viitor copiilor născuți prematur, oferindu-le apartură medicală și cadouri. VIDEO AICI! 

Mulți dintre partenerii noștri s-au alăturat cu mare drag acestei campanii, iar pentru acest lucru le mulțumim celor de la Mobexpert, Binance, Shaormeria Băneasa, OMV Petrom, Dragon Star Curier, Ferroli România, Trattoria Roz Cafe, Auchan, Imamed, FMCG, Plus Auto, One United Properties și Ortogonal Construct, însă și tuturor celor care ne-au ajutat demersul nostru de a fi alături de #CopiiiRapidului.

Sărbători fericite!

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top