RAPID URCĂ ÎN CLASAMENT ȘI ARE TREI ECHIPE LA ELITĂ

iulie 14, 2022

Rapid va avea în noul sezon trei grupe de juniori în Ligile de Elită, U18, U17 și U16, o premieră pentru clubul nostru.

FC Rapid a făcut un progres important la nivelul centrelor de juniori din țară, ocupând locul 16 din 50 de academii, cu un salt de unsprezece poziții față de sezonul anterior.

Ascensiunea aceasta se datorează dezvoltării infrastructurii, promovării juniorilor în primele două ligi ale României și a rezultatelor foarte bune obținute în sezonul trecut.

Rapid va avea echipă în noua competiție creată de FRF, Liga de Tineret, ligă ce va desemna participanta României în Youth League.

Astfel, vrem să concentrăm tinerele valori ale clubului în competițiile de Elită, ceea ce le oferă șansa de a evolua împotriva unor echipe de top, la nivelul lor de vârstă.

Din aceste considerente, în sezonul viitor de liga 3 nu vom mai înscrie echipa secundă.

Altfel, pentru sezonul 2022/23, ne dorim să facem un obicei ca în deschiderea meciurilor echipei mari, de acasă, să poată evolua pe stadionul Giulești și una dintre formațiile de juniori.

„Mă bucur că începem să culegem roadele muncii tuturor celor de la centrul de copii și juniori, facem lucrurile cum trebuie, organizat, nu sărim pași, iar acest lucru se reflectă în saltul nostru către primele academii ale țării.

Investim în viitorul Rapidului, ne dorim să creăm cadrul dezvoltării într-un mediu sănătos, pentru ca echipa mare să se poată bucura, în viitorul cât mai apropiat, de jucători din propria pepinieră, valoroși și cu o mentalitate propice performanței”, a spus Vasile Maftei, directorul Centrului de Copii si Juniori al Rapidului.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top