RAPID URCĂ PE PRIMUL LOC

noiembrie 4, 2018

La finalul etapei a IX-a, Rapid avea cinci puncte în spatele liderului Unirea Slobozia, însă două victorii consecutive, coroborate cu eșecul ialomițenilor în meciul de ieri cu CS Afumați, i-au adus pe băieții lui Daniel Pancu în fruntea clasamentului seriei a II-a.

CSM Oltenița venea în Giulești cu șapte jucători ce au îmbrăcat în trecut tricoul alb-vișiniu, dintre care cinci au pus umărul la promovarea echipei din Liga 4, în sezonul trecut.

Cătălin Bărbălău și Iulian Manea au fost titulari, iar Alex Olariu, Radu Bădiță, Florin Matei, Andrei Constantin și Cosmin Novac, ultimii doi foști juniori ai Rapidului, au luat loc pe banca de rezerve.

Pancone a făcut două modificări față de echipa de start de la Borcea, preferându-l pe Fane Ciuculescu în poartă, în locul lui Virgil Drăghia, dar și pe Sergiu Jurj, în dauna brazilianului Robinho, mizând pe patru jucători sub 21 de ani, Neacșu, Jorza, Demici și Jurj.

Startul de meci a fost furtunos, Rapid deschizând scorul încă din minutul 6, atunci când fundașul Alex Iacob a înscris cel de-al cincelea gol stagional, cu un șut puternic din marginea careului.

Bucuria noastră nu a fost de lungă durată, la următoarea fază, Ciuculescu a degajat până la Gabriel Turbatu, jucător ce a marcat golul vieții, egalând de la 35 de metri cu un șut superb ce a lovit transversala înainte de a intra în poartă.

Nebunia a continuat în minutul 9, când Vlada i-a pasat excelent lui Sergiu Jurj, pe culoar, iar atacantul nostru a finalizat cu o scăriță peste Iulian Manea.

Liniștea a fost adusă în minutul 32, atunci când Alin Cârstocea i-a dat replica lui Turbatu, reușind și el un gol de generic, din afara careului, confirmând astfel revenirea de formă din ultima perioadă.

Finalul reprizei a adus Rapidului un avantaj de două goluri, liniștitor în privința câștigătoarei, mai ales că jucătorii din Oltenița nu au pus foarte multe probleme, în afară de golul puțin norocos.

Chiar dacă cei 2500 de suporteri veniți la meci așteptau multe goluri după reluarea jocului, Rapid nu a reușit să mai înscrie în partea secundă, preferând să păstreze rezultatul și să bifeze cele trei puncte ce l-au dus pe primul loc, singurul loc ce asigură promovarea în Liga 2.

Unul dintre puținele lucruri notabile din repriza a doua a fost debutul lui Antonio Niță, un nou puști, de numai 17 ani, trimis de Pancone în teren, demonstrând încă o dată faptul că Rapid pune mare preț pe viitor și pe creșterea de jucători.

Pentru giuleșteni urmează două meciuri de foc, cu CS Tunari, acasă, și Unirea Slobozia, în deplasare, două dintre cele mai bune echipe ale seriei.

Tabela meciului:

 Rezumatul meciului:

Foto meci:

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top