RAPID – VATANSPOR 3-0

februarie 11, 2019

După un început de cantonament în care a pus mai mult accent pe antrenamente, în a doua parte a lui Daniel Pancu își testează jucătorii în meciuri amicale aproape zilnice, împărțind lotul în două.

Aproape toți jucătorii ce au evoluat în partida de ieri cu Kairat au fost odihniți astăzi, când Rapid a dat piept cu o echipă din liga a șasea germană, Vatanspor Bon Homburg, o formație multinațională.

Rapid a început în atac, Alin Turbatu irosind o bună ocazie de singur cu portarul, iar în minutul 11, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, Gabriel Toma, titularizat în atac alături de Marian Vlada, a deschis scorul, finalizând elegant pe lângă portarul advers.

Prima repriză nu a avut un ritm foarte bun, ocaziile de gol fiind destul de rare, până la pauză doar Vlada punând în pericol poarta adversă, însă șutul său din interiorul careului a trecut puțin pe lângă bara din dreapta.

La reluare, Rapid a început să pună tot mai multă presiune, iar în minutul 62, căpitanul de astăzi, Marian Vlada, a majorat diferența, după o acțiune bună, pe dreapta, a lui Alin Turbatu, cel care a centrat perfect, iar atacantul nostru a pus latul, mingea ducându-se sub bară.

Șase minute mai târziu, Tiberiu Coman, un tânăr de numai 17 ani, și-a trecut pentru prima dată numele pe lista marcatorilor pentru echipa mare a Rapidului, finalizând cu capul din 6 metri.

În ultimele minute, Daniel Pancu le-a oferit șansa de a juca mai multor tineri, iar partida s-a încheiat cu scorul de 3-0, o victorie de moral, chiar dacă adversarul nu a fost foarte valoros.

Rapid a jucat în formula: Ciuculescu (63′ Voican) – Babaua, Catrici, Neacșu, Demici – A. Grigore (81′ Șt. Ghiță), Trip, Duriță, Turbatu (63′ Ad. Nițu) – Vlada (cpt.), Toma (63′ T. Coman).

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top