RAPID – VIITORUL PANDURII 1-2

septembrie 7, 2019

După mai bine de doi ani de la revenirea în fotbalul românesc, după ce a dat faliment în 2016, Rapid a pierdut primul meci de pe teren propriu, în campionat, 1-2, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Fără Drăghiceanu, Cârstocea și Catrici, toți accidentați, dar cu Rareș Lazăr revenit după suspendare și cu Geani Crețu la debut, Rapid primea vizita ocupantei locului 9 în liga secundă.

Cu peste 3000 de suporteri în tribunele Regiei, Rapid a început bine jocul, în atac, însă, contrar cursului jocului, în minutul 15, la o minge lungă în adâncime, dintr-un duel al lui Manole cu un jucător advers, fundașul nostru a lobat mingea din greșeală peste Drăghia și le-a permis oaspeților să deschidă scorul.

Rapidiștii au revenit repede în joc, iar în minutul 29, Antonio Sefer a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, portarul advers Anca-Trip a fost păcălit de traiectoria balonului, iar scorul a devenit 1-1.

Băieții lui Daniel Pancu au trecut în mai multe rânduri pe lângă golul doi, Cătălin Hlistei și Brighton Labeau având câteva șanse bune de aduce Rapidul în avantaj, însă la prima ocazie a oaspeților, Vlad Prejmejean a înscris din nou pentru Viitorul, în minutul 53, când a deviat pe spate o lovitură liberă.

Ultima parte a meciului s-a jucat numai în terenul Viitorului, iar cu doar câteva minute înainte de final, arbitrul Adrian Ilyeș, din Ploiești, a mutat un fault clar asupra lui Cătălin Oanea, de pe linia careului de 16 metri în afara acestuia, anulându-i șansa Rapidului de a egala.

RAPID

Drăghia – Voicu (cpt.), Manole, Mallo, Oanea – Djuric (69 Dodoi), Lazăr (46 Labeau), Creţu (59 Pănoiu) – Sefer, Roskopf, Hlistei.
Antrenor: Daniel Pancu

VIITORUL PANDURII

Anca-Trip – Ciul (83 D. Buia), Yabre, Oros (cpt.), Dragu – Gîrbiţa, Chiorean, Prejmerean, Cioiu (63 Astafei) – Hăjmăşan (46 Chelaru), Bădăuţă.
Antrenor: Cristian Lupuţ

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top