RAPID ZDROBEȘTE TULCEA ȘI ESTE LIDER

septembrie 8, 2018

Trei etape i-au fost necesare Rapidului să ajungă acolo unde toți suporterii giuleșteni își doresc, pe prima poziție a seriei a II-a.

După ce liderul CS Afumați s-a „împiedicat” pe teren propriu, 2-2, cu Sportul Chiscani, Rapid avea nevoie de o victorie la scor, în fața „lanternei” Delta Tulcea, pentru a trece în fruntea seriei.

Emoțiile au fost repede risipite, după numai patru minte, când golgeterul Marian Vlada a finalizat o acțiune frumoasă a lui Jorza.

În minutul 31, Alin Cârstocea a înscris golul serii, cu un lob perfect, din marginea careului, după o preluare de jucător mare.

Imediat după ieșirea de la cabine, Matulevicius a mărit diferența, finalizând o pasă excelentă a partenerului din atac, Vlada, la o fază la care a mai participat și mezinul lotului, Iulian Ilie.

Pe finalul partidei, Sergiu Jurj a fost faultat în careu, și tot el a transformat lovitura de pedeapsă, ducând scorul la 4-0, în minutul 86.

În ultimul minut al prelungirilor, Lucian Goge a spart gheața, cu un șut pe jos, de la 17 metri, și a stabilit scorul final, 5-0 pentru Rapid, scor ce îi duce pe giuleșteni pe primul loc, peste CS Afumați.

Pentru Rapid urmează un test important, marți, de la ora 19:30, tot pe Giulești, când va juca împotriva unei foste echipe de liga 1, Daco-Getica București, în turul 4 al Cupei României.

foto: Virgil Eparu

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top