RAPIDIȘTII, ACASĂ LA MANU ȘI RĂDUCANU

martie 24, 2023

O delegație rapidistă, formată din reprezentanți ai Fotbal Club Rapid și Clubul Sportiv Rapid, a mers în comuna Vlădeni, unde au oferit o bucurie, atât practicanților de sport, cât și copiilor din școala urbei ialomițene.

Oficialii Rapidului, Ion Manu (fost portar și antrenor la Academia Rapidului), Lucian Ionescu (ofițerul de presă al FC Rapid) și Mugur Bolohan (fost fostbalist și vicepreședintele CS Rapid), au oferit sub formă de donație mai multe seturi de echipamente, precum și mingi de fotbal, handbal, baschet și rugby.

Vlădeni este comuna ce a dat doi dintre cei mai mari portari din istoria Rapidului, pe Ion „Manolo” Manu și pe Necula „Rică” Răducanu, ambii născuți în comuna ialomițeană.

“Aici m-am născut, iar pe maidanul de aici am făcut primii pași în fotbal. De aici aveam să plec la Rapid. Îmi doresc tare mult ca acești copii ai generației actuale să facă un pas către sport”.
Ion Manu (fost portar Rapid)

“Indiferent de disciplină, fie că e fotbal, handbal, baschet sau orice altceva, sportul poate constitui alternativa unui viitor mai bun pentru copii, mai ales pentru cei care provin din zonele rurale”.
Mugur Bolohan (fost jucător Rapid)

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top