RAPIDIȘTII AU FOST INVITAȚI LA PS 1

decembrie 11, 2018

Astăzi, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1, Daniel Pancu și echipa au fost invitații speciali ai lui Daniel Tudorache, cel care, alături de antrenorul nostru, a susținut o conferință de presă în care a ținut să îi felicite pe jucători pentru anul excelent avut.

„Rapid trebuie să ajungă acolo unde îi este locul. Eu am avut încredere de la început în acest proiect, nu am avut niciodată vreun gând de abandon, cred că putem să-i mulțumim celui ce a inițiat acest proiect, în speță domnul primar. Pe noi ne interesează foarte mult infrastructura, iar dânsul poate să ne ofere acest lucru. Au fost doar sponsori, Primăria nu a cheltuit niciun ban cu noi, locul Rapidului e în prima ligă și sperăm să ajungem cât mai repede acolo. Până acum tot ce ne-am propus s-a realizat și sperăm ca tot ce avem în plan să se împlinească”, a declarat Daniel Pancu.

„Baza ProRapid va ajunge la Primăria Sectorului 1, în momentul de față se face cadastru, deoarece atunci când noi o vom primi în administrare va trebui să o primim cu cadastru existent. Sperăm să o avem și să o punem la dispoziția dumneavoastră și a copiilor din Sectorul 1, care doresc să facă un sport de performanță”, a completat primarul Daniel Tudorache.

Conferința integrală:

FOTO:

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top