RĂZVAN OAIDĂ: ÎNCEPUTUL NE DĂ SPERANȚE

iulie 27, 2023

Răzvan Oaidă, mijlcașul Rapidului, a prefațat jocul de vineri, contra lui FC Botoșani, în cadrul conferinței de presă.

  • despre meciul cu FC Botoșani…

Ne așteaptă un meci greu pe care îl vom trata cu maximă seriozitate și sperăm să ne bucurăm după meci. Într-adevăr, nu trec prin cea mai bună perioadă, dar, cu siguranță, au jucători de calitate.

  • despre startul de campionat…

Avem un început de campionat foarte bun atât din punctul de vedere al rezultatelor, cât și din punctul de vedere al jocului. Acest lucru ne dă speranță și ne dă putere să continuăm la fel și să facem lucrurile la fel de bine.

  • despre partidele următoare…

Cu siguranță reprezintă un avantaj faptul că urmează o perioadă cu mai multe meciuri jucate acasă și o deplasare la Voluntari. Ne simțim foarte bine acasă, suporterii sunt minunați și ne împing de la spate în fiecare meci. Au fost foarte mulți suporteri alături de noi și în deplasare, la Mediaș și acest lucru s-a simțit.

  • despre adaptarea la Rapid…

Mă simt foarte bine la Rapid, mă bucur că am făcut acest pas, îmi dă curaj să continui la fel. Cel mai important să obținem rezultate pozitive. Îmi doresc să am realizări și să îmi ajut echipa, dar cred că mai presus de toate este rezultatul echipei și cred că m-ar ajuta mai mult ca echipa să aibă rezultate bune și să ne clasăm în partea superioară a clasamentului.

Nu mi-a fost greu să mă adaptez la Rapid, m-am simțit ca acasă de când am venit aici. Toată lumea a încercat să mă ajute să mă integrez cât mai repede și a fost o adaptare rapidă și naturală. Cred că a fost o alegere corectă, o alegere foarte bună pentru mine și pentru cariera mea. Am găsit la Rapid liniște, încredere, sprijin, lucruri care sunt necesare pentru a putea performa.

Sunt un jucător care dă 100%, un jucător care încearcă mereu să se perfecționeze și să devină mai bun de la antrenament la antrenament și de la meci la meci. Acesta este singurul meu obiectiv.

  • despre schimbarea de antrenor…

Nu a fost ușor faptul că a venit un nou antrenor cu atât de puțin timp înainte de începerea campionatului. În cantonament am pregătit un sistem, am început sezonul jucând un alt sistem. Nu a fost ușor pentru noi, dar mă bucur că am reușit să ne adaptăm bine și destul de repede și sperăm să o ținem pe această cale. Aceste lucruri sunt normale în cadrul unui club de fotbal. Antrenorii vin și pleacă, la fel și jucătorii. Trebuie să te adaptezi la toate aceste lucruri. Eram conștient de toate lucrurile acestea, dar nu le-am lăsat să mă influențeze foarte mult.

  • despre atmosfera de pe Giulești…

Mă bucur de toată atmosfera de pe Giulești, este o atmosferă incredibilă și mă bucur de tot ceea ce se întâmplă aici. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top