RĂZVAN ONEA: SPER SĂ NE ATINGEM OBIECTIVUL

mai 21, 2023

Răzvan Onea, fundașul giuleștean ce a împlinit 25 de ani în urmă cu două zile, a vorbit despre jocul cu Universitatea Craiova, de luni seara.

„Ne așteaptă un meci foarte important, un meci cu locul patru pe masă. Ne dorim să câștigăm partida de mâine, să obținem cele trei puncte și să avansăm un loc în clasament.

Meciul din partida tur, pe care l-am jucat la Craiova, a fost un meci dificil pentru că am rămas foarte repede în zece oameni. Ne-am apărat destul de bine, dar am cedat pe final. Mâine urmează un nou meci și sper să jucăm cât mai bine și să câștigăm.

Clasarea pe locul patru și importanța acestui loc sunt date de rezultatul din finala Cupei, dar nu ne gândim la acest lucru. Ne gândim să câștigăm acest duel, dacă nu vom reuși să obținem cele trei puncte nu avem cum să ajungem pe locul patru.

Ținând cont de faptul că cei de la Universitatea Craiova sunt una dintre puținele echipe care au plecat neînvinse de pe Giulești, cu atât mai mult îmi doresc să câștigăm mâine. Sunt o echipă bună, au jucători de valoare, însă și noi avem o echipă foarte bună și cred că ne putem ridica la nivelul lor.

Au mai rămas două etape până la finalul acestui sezon. Tensiune este întotdeauna, este presiunea rezultatelor. La Rapid este important să câștigi fiecare meci. Abordăm fiecare meci în parte. Așa cum spuneam, mai sunt două partide de disputat și îmi doresc să le câștigăm pe ambele.

Am avut un sezon bun. Am reușit să intrăm în Play-Off, ne-am atins primul obiectiv, iar acum sper să ne atingem și obiectivul de a ne califica în Cupele Europene, dar depindem foarte mult de rezultatul de mâine.

Nu ne gândim încă la partida împotriva celor de la FCSB. Cel mai important este meciul de mâine și ne gândim doar la acesta”, a spus Onea, la conferință de presă.

  • 39 de meciuri a jucat Onea pentru Rapid, reușind să înscrie un gol

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top